Úvod

Výstavba Rezidence Vltava byla zahájena

Rezidence Vltava je originální novostavbou, díky níž se Karlín mění v jedno z nejpříjemnějších míst Prahy. Prací se ujala společnost VCES, která se v oboru úspěšně pohybuje už více než 20 let. Vybrána byla jako spolehlivý partner, který je schopen dostát vysokým nárokům developera. „Svědčí o tom mimo jiné i skutečnost, že se v roce 2013 hned tři projekty společnosti VCES dostaly do užšího výběru v soutěži Stavba roku,“ uvedla Soňa Tomášková, zástupkyně Horizon Holding, developera Rezidence Vltava.


ČILÝ MĚSTSKÝ RUCH NA DOSAH I KLID V ZELENI
Přitahuje vás klid v zeleni, ale nechcete se vzdát ani čilého ruchu městských ulic? Právě takový komfort budou nabízet nové byty na Rohanském ostrově v Praze Karlíně. Z Rezidence Vltava bude blízko všude. Do restaurace, do parku, na hřiště, do školy, do obchodu, na veřejnou dopravu. Podle nálady si budete moct dopřát osvobozující pocit při procházkách pod stromy podél řeky, protáhnout se na blízkých sportovištích anebo se vrhnout do pulsujících ulic tradiční pražské čtvrti.

Park u Residence Vltava

Rozmanité služby budou nabízeny přímo v areálu Rezidence Vltava a sousedních budov.
Všechno ostatní najdete ve vedlejších ulicích. Velmi oblíbené jsou Karlínské farmářské trhy, na nichž se pravidelně setkávají všechny generace. Příjemnou atmosféru najdete i v zahradnictví Malá Provence. Nechybí supermarket pro větší nákupy a opravdová radost je vybírat mezi karlínskými restauracemi, bary a hospůdkami.

Rezidence Vltava bude zelení obklopena ze tří stran, stačí vyjít ze dveří a už se může uspořádat piknik na trávě. Stezka pro cyklisty vede přímo před budovou a stejně jako cesty podél toku je ideálním místem i pro jogging. Fitness a relaxační centrum je necelých deset minut pěšky, stejně blízko je golfové hřiště. Na protějším ostrově Štvanice leží tenisové a squashové kurty, které doplňuje klidný park.

Z VÝTAHU ROVNOU DO BYTU

Pohodlný život v domě zajistí nejen čtyřiadvacetihodinová recepční služba, ale i možnost vyjet výtahem přímo do svého bytu.
Tento v Praze jedinečný komfort ocení zejména lidé, kteří nechtějí mrhat svým časem nebo je pro ně důležité soukromí. V domě budou rovněž sklepy a dvě podzemní patra pro parkování vozů. Několik úrovní zajištění přitom zaručí naprostou bezpečnost celého objektu.

Residence Vltava a její terasa

Proto budou v Rezidenci Vltava k dispozici nejen studia od 35 m2, ale i rozsáhlé apartmány dosahující až 300 m2. A samozřejmě mnoho rozměrů mezi tím. Rezidence Vltava však bude především pro ty, jimž záleží na pohodlném bydlení a moderním životním stylu. Všem bytům proto bude společný vysoký standard provedení. Byty v nejvyšším patře budou doplněny velkorysými střešními terasami, kde si podle svých představ budete moct pěstovat bylinky, bavit se s přáteli nebo si užívat v jacuzzi. Lodžie budou situovány směrem na jih k vnitřnímu parčíku a okolní zástavbě, která rezidenci zajišťuje klid od frekventovaných ulic. Přízemní byty zase budou mít vlastní předzahrádky jako dělané pro příjemnou snídani nebo podvečerní skleničku s blízkými.

Více na www.rezidencevltava.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze