Úvod

Využijte akce matrace 1 + 1 zdarma

Kupujete dětem do pokojíčku palandu? Měníte matrace u stávající patrové postele? Anebo potřebujete nové matrace do své ložnice? Ve všech třech případech se vyplatí využít akce matrace 1 + 1 zdarma.


Nejprodávanější dětská postel
Žijí Vaše děti ve společném pokoji, který není příliš prostorově velkorysý? Dětská patrová postel představuje osvědčené řešení, jak ušetřit cenný prostor. Díky palandě zbude v dětském pokoji dostatek místa na hraní i učení. Že už máte větší děti a lámete si hlavu nad tím, co si počnete s palandou, až se jeden z nich odstěhuje? Výrobce patrové postele Tam Tam 2 pamatuje na vše. Tuto krásnou dětskou postel z masivu smrkového dřeva lze pohodlně rozložit na dvě samostatné postele. Pro vyšší komfort i bezpečí Vašich dětí doporučujeme dokoupit schůdky, a to buď z levé, anebo z pravé strany. Neméně praktický doplněk představují úložné šuplíky. Co je však nezbytným příslušenstvím každé postele, to je matrace. V případě patrové postele je nutno pořídit hned dvě. Ale pozor, pokud využijete akce 1 + 1 matrace zdarma, za druhou matraci platit nemusíte.



Matrace 1+1zdarma

Akce matrace 1 + 1 zdarma se vztahuje také na postele pro dospělé. Jestliže si do své ložnice objednáte matraci Odette vyrobenou z vysoce kvalitních německých pěn EuroFoam® a Carpenter®, za cenu jedné matrace Vám přijdou dvě. Pokud si budete přát, namísto jedné matrace o rozměrech 80 x 200 cm dostanete jednu matraci s rozměry 160 x 200 cm za polovinu ceny.


Matrace Odette je nejprodávanější matrací v e-shopu www.tvoje-matrace.cz nejen proto, že na ni platí akce 1 + 1 zdarma, ale také proto, že se jedná o matraci dvou tváří, tedy dvou různých tvrdostí. Možnost volby tuhosti matrace nejvíce oceníte u manželské postele, kdy každý z partnerů preferuje jinou tvrdost.
Matrace Odette má celou řadu dalších předností. Její anatomické zóny podporují správné rozložení hmotnosti. Navíc oboustranné profilování přináší vyšší komfort. Kromě toho je matrace opatřena antibakteriálním snímatelným povrchem, který lze také prát.

Využijte akce matrace 1 + 1 zdarma a dopřejte si více pohodlí při spánku za polovinu ceny. Více informací o akci najdete na stránkách www.tvoje-matrace.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze