Úvod

Vyzkoušeli jsme polštářový sprej Sense

Nedávno jsme psali o speciální vůni do ložnice Sense, která slibuje zklidnění a příjemné naladění na spánek. Uvítali jsme možnost vyzkoušet polštářový sprej a přinášíme vám náš názor.


Něco málo o vůni Sense
Kolekce vůní do ložnice zahrnuje několik variant – aromatický difuzér, pokojový a polštářový sprej. Vůně do ložnice Sense je kombinací 40 různých přírodních vůní, kterým dominuje sladká vanilka z Madagaskaru a specifická vůně tmavého jantaru z Persie.

specialni vune do loznice Sense

Polštářový sprej - praktické použití

Jak sám název napovídá, sprej se používá přímo na polštář. Použití je velmi jednoduché. Sprej jsme nastříkali na polštář a během chviličky se jeho vůně rozvinula a provonila celou ložnici. Ačkoliv je sprej celkem výrazné oranžové barvy, nezanechává na ložním prádle žádné skvrny. Nemusíte se tedy obávat ani použití na světlé povlečení. 

Při prvním použití nám vůně připadala hodně intenzivní, a proto jsme před ulehnutím otočili polštáře navoněnou stranou dolů. Vanilkové srdce spreje mi připomnělo parfém, který jsem kdysi používala a který na mě manžel miloval. Možná i právě proto v nás nová vůně naší ložnice probudila vášeň, která nás pohlcovala v době první zamilovanosti.

Nové vůně si všimly i naše děti, které se dožadují, abych sprej používala i na jejich ložní prádlo. Od té doby rychleji usínají a spí klidněji. Ano, je to skutečně tak, vůně je stejně důležitá jako čerstvý vzduch a kvalitní matrace, dokáže Vás příjemně naladit na vydatný nerušený spánek, který je velmi důležitý pro naše zdraví i duševní stav. 

polstarovy sprej Sense

Závěrem chci říci, že neznám nikoho, kdo by neměl rád vůni vanilky a kombinace s dalšími přírodními vůněmi spojenými v parfému do ložnice Sense, je velmi vydařená. Určitě neurazí nikoho, komu byste ji chtěli podarovat, spíše naopak.

Za mě a mou rodinu vůni Sense rádi doporučujeme.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze