Úvod

Žaluzie - oblíbená alternativa zastínění

Žaluzie patří k nejoblíbenějším prvkům stínící techniky vůbec. Můžeme je umístit zevnitř i zvenčí. Interiérové a exteriérové žaluzie nabízejí řešení, jak celoročně chránit obydlí před rozmary počasí. Plným právem jim patří punc nositelů světelné a tepelné pohody v interiéru.


www.utulnydum.cz/serial/stinici-technikaOchrana před rozmary počasí 
Počasí nás dokáže překvapit svými rozmary nejen v dubnu, ale kdykoli během roku. Pokud chceme svůj domov před těmito rozmary celoročně ochránit, a nebýt obtěžováni nadměrným slunečním zářením, větrem a deštěm, můžeme si na okna, dveře či větší prosklené plochy nainstalovat venkovní nebo interiérové žaluzie.

 

Praktické venkovní žaluzie
Mezi exteriérovými prvky stínící techniky se těší rostoucí oblibě venkovní žaluzie. Horizontální exteriérové žaluzie umožňují plynulou regulaci přirozeného osvětlení a chrání nás před škodlivými účinky nadměrného slunečního záření. Dalším jejich přínosem je schopnost regulace tepelného klimatu v interiéru. Venkovní žaluzie se používají k zastínění oken novostaveb. Jedná se o univerzální stínící prvek, který dobře sladíte s fasádou domu, jenž je dílem moderní nebo nadčasové architektury.     

Populární interiérové žaluzie 
Ještě větší oblibě se těší moderní interiérové žaluzie, které představují jednu z nejrozšířenějších alternativ zastínění vůnec. Hlavním důvodem popularity interiérových žaluzií je komfortní ovládání, možnost plynulé regulacet úrovně zastínění, stejně jako jejich design, který lze díky široké škále barevných lamel a příslušenství stylově sladit s interiérem. 

 

Mnohem více než žaluzie  
Sortiment společnosti Rolrols se neomezuje pouze na venkovní a interiérové žaluzie. Pokud uvažujete o jiných alternativách zastínění, jako jsou například rolety, roletky, nebo markýzy, mrkněte na www.rolrols.cz a vyberte prvky stínící techniky Vašemu exteriéru a interiéru na míru.

www.rolrols.cz 

Seriál: Stínící technika


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze