Úvod

Žaluzie pro domácnost, kancelář i školu

Nezbytnou součástí moderního interiéru se staly žaluzie, sloužící nejen jako zastínění oken, ale i k oddělení jednotlivých zón v místnostech. Najdou proto uplatnění jak v domácnostech, tak i v kancelářích či školách a školkách. Pokud se při výstavbě bytu, jeho rekonstrukci nebo menších úpravách rozhodnete pro žaluzie, obraťte se na odborníky.


Opravdu široký sortiment kvalitní stínící techniky Climax nabízí společnost Sun-way. Samozřejmostí je individuální přístup k zákazníkovi, respektování jeho požadavků, a vítaným bonusem jsou krátké dodací termíny. Působnost společnosti zahrnuje Prahu a Středočeský kraj.

Horizontální žaluzie
Tento typ je vhodný zejména pro zastínění klasických plastových či dřevěných oken, montáž se provádí vždy pouze do zasklívací lišty. Lamely žaluzií mohou být hliníkové, kde budete mít na výběr z devadesáti barevných odstínů. Ovládání je jednoduché, pomocí řetízku žaluzie spustíte i vytáhnete, lamely je možné i naklápět. K aretaci polohy slouží držák řetízku, případně lze do mechaniky přidat brzdu žaluzie.

zaluzie Max 25

Dáváte-li přednost přírodním materiálům, pak si jistě vyberete žaluzie z bambusových lamel. Typ EURO 25 lze montovat do eurooken i do oken plastových. Pokud máte okenní křídla s dělícími příčkami, případně budete chtít žaluzie na okenním rámu, vyberte si typ COMFORT 25. Tyto žaluzie se mohou instalovat také ke stropu místnosti, kde je profil krytý garnýží. Nejmasivnější žaluzií je COMFORT 50 s lamelami šíře padesát milimetrů. Vhodná je pro okenní výklenky.

bambusove zaluzie Comfort 50

Velmi elegantní plisé žaluzie jsou vhodnou náhradou okenních záclon a závěsů. Harmonikové látkové skládání v desítkách barevných odstínů zaručuje, že budete mít z čeho vybírat. Tyto žaluzie výborně zatemňují a proto jsou ideální pro ložnici, dětský pokoj nebo odpočinkovou místnost ve školce. Vítaným prvkem je možnost atypického ovládání.

plise zaluzie v zimni zahrade

Vertikální žaluzie
Jako moderní a praktická náhrada závěsů a záclon je vertikální žaluzie ideálním řešením. Široké využití najdeme také v kancelářích, školách, úřadech a jiných administrativních budovách.

vertikalni zaluzie

Nespornou výhodou tohoto typu zastínění je možnost, jednou vertikální žaluzií zakrýt až 6 metrů šířky a 4 metry výšky. Lamely z dvanácti typů látek v osmdesáti barevných odstínech nabízí typ BLUE LINE. Nejčastěji používaným materiálem je 100% polyester, dále polyester s bavlnou, skleněné vlákno i reflexní materiály. Posledně jmenované najdou uplatnění v počítačových pracovištích a školních počítačových třídách. Vertikální žaluzie HARMONY je dalším typem vertikální žaluzie. Devíticentimetrové plastové lamely se snadno udržují, navíc je tento typ doplněn záclonou, která se pouhým vycvaknutím z garnýže sundá a vypere.

logo sunway
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze