Úvod

Zámková dlažba esteticky zvýší hodnotu Vašeho domu

Záleží Vám na tom, aby Váš dům dokonale ladil se svým nejbližším okolím? Vsaďte na zámkovou dlažbu, na elegantní a praktickou variantu asfaltu, která zvýší jeho estetickou hodnotu.


Proč zámkovou dlažbu?
Zámková dlažba, která se vyrábí z betonu, patří mezi oblíbená řešení, jak přirozeně upravit okolí domu. Vyznačuje se dlouhou životností, vysokou rozměrovou přesností a dobrou odolností vůči mrazu, požáru, či obrusu. Protože se vyrábí čistě z přírodních materiálů, písku, štěrku, cementu a vody, je šetrná vůči životnímu prostředí. Poškozenou dlažbu není problém ekologicky zlikvidovat. Zámková dlažba neodvádí dešťovou vodu z povrchu do kanalizace, ale nechává ji spárami proniknout do podloží, kde se vstřebá. Proto (na rozdíl např. od asfaltu) neochuzuje Vaši zahradu o potřebnou vláhu. Mezi další nesporné výhody patří rozebíratelnost pokládky. Dlažbu lze snadno odstranit, či přemístit. Příznivá cena, moderní vzhled a možnost výběru z mnoha variant provedení, to jsou další faktory, které hovoří ve prospěch použití zámkové dlažby. Betonová dlažba se dnes se vyrábí v mnoha tvarových variantách a barevných odstínech, včetně tzv. barevných colormixů (jedná se o dlažbu vyrobenou ve více barevných odstínech najednou, čímž na vydlážděné ploše vznikají exklusivní barevné povrchy). K dostání jsou i zajímavě opracované povrchy, například vymývaný či otloukaný. Díky tomu si můžete vybrat přesně takový vzhled dlažby, který dokonale splyne s okolím právě Vašeho domu.

   

Není nad osvědčenou kvalitu 
Ovšem nutnou podmínkou k tomu, abyste mohli ocenit vynikající užitné i vzhledové vlastnosti zámkové dlažby, je nákup u kvalitního výrobce. DITON s. r. o. vyrábí jednu z nejkvalitnějších dlažeb na trhu. Pyšní se dokonce prestižním oceněním „Nejlepší výrobce stavebnin roku 2009“. Nejlepší výrobce je zároveň i naším největším výrobcem, který působí na českém trhu již od roku 1999. Jeho vysoce kvalitní a vzhledově příjemná dvouvrstvá dlažba je opatřená ochranou emulzí PRIME PROTECT, která posiluje ochranu dlažby nejen vůči klimatickým a mechanickým vlivům, ale i vůči chemickým posypům, tvorbě vápenocementových výkvětů a prorůstání mechů. Kromě toho dodává dlažbě lepší samočisticí schopnosti a větší bezpečnost proti skluzu. Pokud chcete, aby Vám dlažba vydržela dlouhé roky, dbejte na kvalitní a dobře odvedenou pokládku. Návod k pokládce si můžete stáhnout na stránkách společnosti DITON zde. Pokud budete dodržovat daná pravidla správné pokládky, předejdete do budoucna problémům s propadáváním a možným poškozením dlažebních bloků. Na stránkách společnosti DITON lze nově použít také konfigurátor dlažby. S hotovým návrhem se můžete podělit i na svém profilu Facebooku. Navrhněte si tu nejlepší dlažbu ke svému domu na www.diton.cz! Kromě dlažby si zde můžete vybrat ze široké nabídky prvků zahradní architektury. Od betonových obrubníků, plotových tvarovek a stříšek se štípaným povrchem, přes ztracené bednění, kanalizační programu, až po palisády a svahové tvárnice.

   

www.diton.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze