Úvod

Zastřešení bazénu za skvělé ceny

Také si rádi užíváte léto u svého vlastního bazénu? Pak Vás jistě mrzí, že to letošní končí. Proč si jej ale neprodloužit? Díky zastřešení bazénu si prodloužíte koupací sezónu o několik měsíců.


Malá úprava, velké výhody

A jsou tu ještě další výhody, které tato nenáročná stavební úprava venkovního bazénu přináší, například eliminace rizika nechtěného pádu do bazénu (což je zvláště důležité v případě, že máte malé děti nebo domácí mazlíčky) a ochrana před nečistotami, zejména před padajícím listím a létajícím hmyzem. Aby Vám však zastřešení bazénu přineslo výše uvedené výhody, měla by jej vždy provádět specializovaná firma, která má v daném oboru letité zkušenosti, a která Vám následně nenaúčtuje další náklady.

zastreseni bzenu uchycene na zed

Kvalitní zastřešení za skvělé ceny

Pokud poptáváte kvalitní zastřešení bazénu za příznivé ceny, máme pro Vás šikovný tip. Součástí služeb předního dodavatele zapuštěných bazénů, společnosti SWIM BAZÉNY, je právě také realizace zastřešení. Na jeho stránkách nás zaujala nejen celoročně příznivá cena na všechny druhy zastřešení, která je nyní navíc akční, ale také krátká doba montáže. Spokojení zákazníci si navíc pochvalují perfektní záruční i pozáruční servis. Že nevíte, který typ zastřešení je ve Vašem případě ideální? Nechte se inspirovat možnými variantami.

zastreseni MonacoHarmony

Zastřešovací inspirace pro Váš bazén

Nenároční majitelé bazénu nejvíce ocení klasickou variantu, praktické a cenově přijatelné obloukové zastřešení, které je zároveň nejvíce odolné vůči klimatickým podmínkám.
Pro bazény umístěné v blízkosti domu, kde by zastřešení mohlo bránit ve výhledu například z terasy, je vhodná nízká varianta zastřešení. Nejnižší možné provedení Casablanca/Dream lze realizovat i jako vysoké podchozí řešení.
Pokud Vám záleží na tom, abyste zastřešením nenarušili vzhled své zahrady, doporučujeme elegantní zastřešení Dallas/Horizont se střední výškou, kterou lze dodat již od 65 cm, a které představuje levnější variantu nízkého zastřešení.
Jestliže Vám naopak více vyhovuje vyšší výška, podélně podchozí zastřešení Monaco/Harmony jistě uspokojí Vaše nároky. Jeho přednosti oceníte zejména při nepřízni počasí.

Zastreseni KlasikPractic v barve a kourovem polykarbonatu

Zastřešení bazénu dle Vašich představ

Pokud Vás nezaujme žádná z výše zmíněných variant, můžete využít možnosti zastřešení na míru. Možností je několik, mezi nimi tzv. zastřešení na zeď, dále lokomotiva s jedním vysokým obloukem a ostatními nízkými, Monaco Future, Casablanca Infiniti a další. Stejně tak máte na výběr z několika barevných provedení konstrukce i výplně. Základní provedení konstrukce je přitom ve stříbrném hliníkovém eloxu, novinkou letošního roku je elegantní bronzový elox. Vybrat si můžete i z různých výplní, vedle čirého dutinového polykarbonátu najdete v nabídce také kouřový polykarbonát, čiré organické sklo, stejně jako kouřové organické sklo.

Jak vidíte, zastřešení může být přesně podle Vašich představ. Nečekejte, až se vrátí léto, raději využijte výhodné akční nabídky a prodlužte si koupací sezónu nezávisle na ročním období! A až se Vás jaro zeptá, co jste dělali na podzim, můžete hrdě odpovědět, že zastřešení bazénu a hned od prvního dubna hurá do vody! To není žádný apríl!

logo Swim bazeny
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze