Úvod

Znáte 3D kovové dekorace na zeď?

Patří moderní bydlení a jeho zařízení mezi slova, která slýcháváte takřka na každém kroku? Chtěli byste mít moderně zařízený byt, ale máte obavu, že to bude hrozně drahé a efekt nemusí být takový, jaký si představujete? Omyl! Pokud se rádi obklopujete zajímavými a stylovými doplňky, máme pro Vás moderní dekorace pro prostorné interiéry za příznivé ceny.


Stačí jen zavěsit
Už delší dobu moderní barevné stěny vytěsňují klasické bílé, ale proč si byt ještě více nezkrášlit? Právě výrazné a trefné doplňky jsou tím, co dělá náš domov skutečným domovem. Nebojte se je pořídit, zavěsit na háček a uvidíte, jak se atmosféra rázem promění.
dekorade do bytu

Jednoduché a originální zároveň
Originální kovové dekorace na zeď jsou ručně malované, lehké, snadno se s nimi manipuluje a lehce se dají zavěsit. Každého návštěvníka zaujmou na první pohled. Říkáte si, proč zrovna kovové dekorace? Vždyť přeci stačí dát na zeď obraz, obrázek, plakát, anebo použít třeba květinu. Ale nemyslíte si, že výše uvedené možnosti jsou už dost okoukané? Navíc při zalévání květiny můžete zeď namočit. Kovové dekorace jsou bezúdržbové.
plachetnice

Inspirace pro Vaše stěny
3D dekorace jsou vkusné, výrazné a co je nejdůležitější, neokoukané. Každý Vám je bude závidět. A jakými motivy můžete své bydlení zvelebit? Pokud jste fanouškem hudby, proč si dávat na zeď plakát, když na ní můžete mít kytaru nebo housle s notovou osnovou? Květina na zdi Vám může zvadnout, umělá na někoho může působit kýčovitě, obrázek i fotografie jsou příliš všední. Anebo jak by Vašemu interiéru slušelo originální dekorativní zrcadlo?

originalni dekorativni zrcadla

Přesvědčte se sami
Nebylo by dobré dát vale „samolepkám“ na zeď a zkrášlit si byt něčím vkusným, moderním a hlavně výrazným? Kovové dekorace do bytu jsou jistě dobrou a zaručenou volbou! Přesvědčte se o tom sami na vlastní stěny!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze