Úvod

Podzimní veletrh dekorací představí nejnovější trendy

Patříte mezi odborníky a obchodníky v oboru dekorací a dárků? Zajímáte se o bytové a kuchyňské doplňky? Chcete si před Vánocemi originálně vyzdobit vaše společenské prostory nebo interiér?


Potom navštivte v termínu od 8. do 10. září 2016 jediný kontraktační veletrh v České republice zaměřený na dekorace, sklo, bytové a kuchyňské doplňky a dárkové zboží FOR DECOR & HOME. V moderních prostorách PVA EXPO PRAHA se můžete těšit na dvě výstavní haly plné atraktivních expozic od nejvýznamnějších firem na českém trhu.

veletrh FOR DECOR & HOME

Aktuální kolekce, novinky a trendy v oblasti dekorací pod jednou střechou
Primárním cílem veletrhu je uzavírání předvánočních kontraktů, čemuž odpovídá také obchodně nejvýhodnější termín na začátku září. Kromě toho poskytne veletrh i průřez kompletní nabídkou pro všechny odborníky v oboru a inspirativní prostředí pro milovníky dekorací z řad široké veřejnosti. Mnoho vystavujících firem potom chystá pro návštěvníky možnost přímého nákupu nebo informace o e-shopech, kde si mohou vyhlédnuté zboží objednat. Vzhledem ke skutečnosti, že na veletrhu budou vystavovat téměř výhradně výrobci, exkluzivní dovozci a velkoobchody, mohou obchodníci, odborníci i běžní návštěvníci očekávat ucelenou nabídku těchto firem, do které pochopitelně patří i aktuální kolekce a novinky. Jsou to právě novinky a nejnovější světové trendy, jejichž prezentaci si každý vystavovatel schovává speciálně až pro příležitost veletrhu. S tím souvisí také atraktivní obor vánočních ozdob, který si na veletrhu stále více upevňuje svou důležitou pozici, a to například prostřednictvím účasti slavných českých sklářských firem. Kromě široké předvánoční nabídky se veletrh bude věnovat i produktům s celoročním uplatněním, a to interiérovým dekoracím, bytovým a kuchyňským doplňkům, stolování, sklu, floristice, dárkovým a reklamním předmětům a v neposlední řadě i profesionálním službám v oboru. Návštěvníci se mohou těšit na zajímavé expozice tuzemských i zahraničních vystavovatelů, z nichž mnozí budou mít na veletrhu premiéru. Zastoupeno bude Německo, Polsko, Ukrajina nebo Slovensko.

floristicka dekorace

Nevšední podívanou zajistí floristická soutěž ROSA PRAGENSIS a výstava VÁNOČNÍ TRENDY 2016
Návštěvníci se mohou těšit také na atraktivní doprovodný program. Připravena je pro ně profesionální floristická soutěž ROSA PRAGENSIS, kdy se mezi sebou hned první den veletrhu utkají soutěžící z řad studentů odborných škol a profesionálních floristů v aranžování na téma květiny a interiér. Po vyhodnocení nejlepších prací v kategoriích JUNIOR a SENIOR budou soutěžní exponáty prezentovány veřejnosti.

vanocni dekorace

Další zajímavou událostí je výstava VÁNOČNÍ TRENDY 2016. Ve čtyřech samostatných expozicích tvořených profesionálními floristy se zde představí nejaktuálnější trendy v oblasti dekorací. Výstava si klade za cíl motivovat k hledání nových produktů, materiálů, technik a barevných kombinací. V neposlední řadě se potom snaží pomoci návštěvníkům veletrhu lépe se orientovat v prodejním sortimentu vystavovatelů a hledat vlastní osobitý směr v nadcházející vánoční sezóně.

Souběžně s veletrhem FOR DECOR & HOME se v areálu PVA EXPO PRAHA uskuteční také mezinárodní veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA a mezinárodní veletrh SBĚRATEL.

vystaviste Praha Letnany

Podrobnosti o veletrhu naleznete na oficiálních webových stránkách www.fordecor.cz. Zlevněnou vstupenku si můžete pořídit na následujícím odkazu: www.fordecor.cz/sleva.

FOR DECOR & HOME a jeho tendence Jediný kontraktační veletrh dekorací a doplňků FOR DECOR & HOME navazuje na úspěšný první ročník, kterého se zúčastnilo na osm desítek vystavovatelů a více než 6000 odborných návštěvníků. Vzhledem k maximálnímu splnění kontraktačního poslání akce i rostoucímu zájmu veřejnosti o oblast dekorací a dárkového zboží se veletrh letos rozrůstá a obsadí hned dvě výstavní haly PVA EXPO PRAHA. Očekává se také vyšší odborná návštěvnost a zvýšený zájem široké veřejnosti.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze