Zahrada dekorace
Téma: Zahrada dekorace
   Kategorie: Svět doplňků a dekorací

 
od: Nikoll, 15.1.2016 14:08:38
Dobrý den zahrádkáři, chtěla jsem Vás poprosit o radu. Mám zálibu ve zkrášlování zahrady různými dopňky, někdo by řekl kýčema, mě se to ale líbí. Mluvím hlavně o kovových doplňcích různých druhů, třeba kovové květináče, lampy, plůtky atd. Chtěla bych se zeptat, zda nevíte kde takovéto věci lehce sehnat, kovařinou se dnes už moc lidí neživí a když ano tak jsou to ceny k nezaplacení. Naposled jsem něco koupila na kovian.cz ale chtěla bych sehnat další věci které sem jinde nenašla, například takové kovové podloubí, přes cestu, po kterém se pnou květiny. Poradí někdo ? Děkuji
od: osmnactka18, 30.9.2016 16:21:38
Když mám chuť si nějak dovybavit dům nebo zahradu, tak sednu ke http://slevys.cz/, kde vždycky něco zajímavého najdu. Většinu dekorací jsem koupila přes tento web a nikdy nedošlo k sebemenším komplikací, doporučuji :)
od: osmnactka18, 4.7.2017 18:28:14
Zdravím, ještě byste se mohla podívat na Aliexpress.com, dají se tam najít pěkné věci za dobrou cenu. Navíc můžete využít tenhle cashback https://www.ziskejte.cz/cashback-sleva/vsichni-partneri/obchody/aliexpress.com a dostanete nějaká procenta z nákupu nazpět :)


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze