Úvod

Automat na espresso v „barista“ kvalitě zdarma!

Kapslové kávovary Caffitaly se stávají čím dál oblíbenější alternativou kávy z kavárny. Pohodlí vlastního prostředí, možnost připravit si espresso, kdykoli dostaneme chuť ve spojení se snadnou obsluhou i údržbou inspiruje stovky milovníků kávy, aby si tyto pomocníky pořídili domů nebo do své kanceláře.


Lahodné kávové potěšení
Ve spojení s kávovými kapslemi Ecaffé pak vzniká lahodné kávové potěšení, jedinečný gurmánský zážitek povzbuzující naše smysly. Unikátnost Ecaffé kapslí spočívá v přesně odvážené kávové směsi, která je hermeticky uzavřená v patentované kapsli. Díky vnitřnímu uspořádání dvou sítek zajišťující dostatečný tlak se dosahuje stejného základu jako u pákového automatu na espresso. Výsledná kvalita nápoje je zajištěna funkcí „předpaření“, kdy automat do kapsle vtlačí malé množství horké vody, směs kávy je navlhčena a následně pod tlakem generuje dokonalé espresso.

Kapsle vydrží 18 měsíců
Vzhledem k tomu, že trvanlivost takto připravené kávy je až 18 měsíců od okamžiku zabalení, nakupují si majitelé kávovarů Caffitaly, ale také Saeco, Severin, GAGGIA a PRINCESS (do všech těchto přístrojů lze kapsle použít) kapsle dopředu. Pro majitele chat, chalup a apartmánů to poskytuje záruku, že nikdy nebudou bez kvalitního espressa.

kavove kapsle

Pijte a neplatíte za kávovar
Kávové gurmány, kteří právě uvažují o pořízení kvalitního kapslového kávovaru pak jistě bude zajímat možnost získat kávovar bez investic. Ano, to je skutečně možné, díky akční nabídce Caffitaly EASY espresso a míchané nápoje. Pokud vypijete 8 espress nebo espress s mlékem či cappuccina nebo čokolád denně, můžete mít přístroj bez poplatku. Měsíčně Vás tak 150 káv, 1 kg mléka a 1 kg čokolády vyjde na 1779 Kč.

kapslovy kavovar Caffitaly Easy

Výhody Caffitaly EASY
Caffitaly EASY má celou řadu předností. Kapsle jsou ověřené kvality, na výběr máte až 6 různých voleb nápojů, přičemž prostor na výdej nápoje je výškově nastavitelný, abyste jej mohli upravit velikosti hrnku. Umí i další druhy míchaných nápojů díky mléku a čokoládě v separátních zásobnících. Při přípravě cappuccina tak odpadá nepříjemná manipulace s mlékem Co dále oceníte, je snadné ovládání a nenáročná manipulace při vysypávání zásobníku na použité kapsle. Dostatečně velká nádrž se postará o to, abyste nemuseli každou chvíli doplňovat vodu.

Vychutnejte si jedinečnou chuť vynikající kávy připravené v pohodlí domova či své kancléře, kdykoli budete chtít. Ať už o samotě, s rodinou, přáteli či svými kolegy. Více informací o akční nabídce Caffitaly EASY najdete na stránkách www.ecaffe.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze