Úvod

Barevné skleněné obklady

Skleněné obklady jako zástěna do kuchyně, obklad koupelny nebo atypického sprchového koutu jsou módním hitem poslední doby. Svou barevností a ušlechtilým vzhledem dokážou oživit prostor moderního interiéru stejně jako starší kuchyně, kde je možné snadno a bez bourání překrýt stávající obklad.


Skleněné obklady realizujeme v libovolných barvách, v délce až do 4m bez dělení. Jako materiál používáme tepelně tvrzené 6 mm silné sklo, které je odolné vůči teplotním i mechanickým vlivům. Kvalitní laky jsou barevně stálé a tepelně odolné. Do skel je možné vrtat libovolné otvory jako přípravu na závěsné tyčky, zásuvky, vypínače, uchycení digestoře.

barevna obkladova skla

Ve stejném odstínu jako skleněný obklad je možné vyrobit i skleněnou pracovní desku na kuch. linku, jídelní hliníkový stůl na míru se skleněnou stolovou deskou nebo prosklená kuchyňská dvířka. Možnost takto barevně sladit vzhled interiéru bývá zákazníky vysoce ceněna. Na sklo může být nanesen také libovolný motiv dodaný zákazníkem (foto) nebo vybraný z fotobanky na internetu.

sklenene obkladove panely v kuchyni

Skleněný obklad nestárne, je moderní, bezpečný, snadno se udržuje, je opravdu hygienický a prostoru, do kterého byl instalován dodává čistý a svěží vzhled.

sklenene obklady - kuchyn

Předběžnou cenu zakázky je možné poptat na základě specifikace – rozměry jednotlivých ploten, počet výřezů (zásuvky, přívod vody apod.). Může posloužit projekt nebo fotka. Následně proběhne zaměření zakázky naší firmou, kde je na základě vzorníků barev dohodnut konečný odstín a technické řešení celé realizace. Doba dodání je 15 pracovních dní. Realizace zakázek provádíme po celé ČR, SR a Rakousku.

www.sklo.modum.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze