Úvod

Bydlení podle horoskopu - znamení vzduchu a země

Víte, že náš vztah k bydlení ovlivňuje také datum narození? Přečtěte si článek o bydlení podle horoskopu! Možná se v něm najdete.


Znamení vzduchu
Mezi znamení vzduchu patří Vodnář, Váhy a Blíženci. Svobodomyslný Vodnář potřebuje ke svému životu dostatek prostoru. Miluje krásný originální nábytek, který mu nepřekáží v pohybu, a zároveň mu poskytne dostatek pohodlí. Kuchyně je místem kulinářských experimentů, a proto se chlubí špičkovou výbavou. Když přijdete k Vodnáři na návštěvu, nenechte se zaskočit alternativními řešeními. V koupelně, kde nechybí obrovská vana, můžete najít krb i skříň na víno. V pracovně nejspíš nebude chybět komfortní lenoška ke spřádání jeho originálních myšlenek. Zrozenci ve znamení Vah na vybavení interiéru nikdy nešetří. Nejvíce obvykle utratí za textilní doplňky a vkusnou dekoraci. Ve způsobu dekorování interiéru jsou však poněkud konzervativní. Na rozdíl od Vodnáře je práce u kuchyňské linky příliš nebaví. Tomu také odpovídá její vybavení. Ovšem jídelnímu koutu obvykle dopřejí mnohem více pozornosti. Váhy ani jiné měřicí přístroje v jejich bytě nehledejte. Spíše narazíte na kvalitní audio vybavení, anebo krásné pianino. Blíženci dávají přednost spíše jednoduše zařízeným interiérům, které nevyžadují náročnou údržbu. O technické hračičky však u nich doma není nouze. Podobně jako Vodnáři rádi experimentují. Protože se jedná o znamení plné rozporů, setkáte se u nich s atypickými barevnými kombinacemi. Jednotlivé místnosti v bytě obvykle nespojuje jednotná koncepce, ale každá místnost je originál. 

Znamení země 
A nyní pojďme navštívit znamení země, Býka, Kozoroha a Pannu. Co Vás jako první u Býka doma zaujme, to je neobyčejný pořádek a čistota. Býk nemá rád přepych, krásu vidí v jednoduchosti, a proto je mu blízký minimalismus. To ovšem neznamená, že si domů nenastěhuje pár krásných starožitností. Kuchyně představuje jednu z nejoblíbenějších místností, neboť Býk neskutečně rád jí. Kuchyňské vybavení však bývá skromné. Býk si nepotrpí ani na technické vychytávky. Kozoroh upřednostňuje nábytek z dřevěného masivu, který hodně vydrží, a podobně jako Býk to s dekoracemi příliš nepřehání. Na stěně či ve vitríně najdete jednu nebo dvě repliky historické zbraně, anebo obraz středověkého zámku. Kozoroh si bedlivě střeží své soukromí, takže pokud nemá závěsy, tak si své království zahalí roletami či žaluziemi. Panna miluje čistě přírodní materiály. Nic umělohmotného u ní proto nehledejte. Snad jen kartáček na zuby. Panna se ráda obklopuje teplými barvami a květinami. S nadšením aranžuje květiny a vyrábí si svou vlastní bytovou dekoraci. S Kozorohem ji spojuje to, že ráda relaxuje u krbu. Pokud může, dá přednost otevřenému ohništi před jeho moderní alternativou. 

Nenašli jste své znamení? Přečtěte si naše pokračování o tom, jak bydlí ostatní znamení zvěrokruhu! 

Foto: Samphoto
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze