Úvod

Betonová dlažba bez skvrn to je CSB-CLEAN PROTECT

Stále častěji majitelé domů používají betonovou dlažbu ať už k realizaci chodníku, parkovací plochy pro auto, prostoru pro zahradní posezení nebo u bazénu. Důvod je jednoduchý, betonová dlažba je nejen krásná, ale také odolná. Je však náchylná na znečištění nejrůznějšími látkami, po nichž na povrchu zůstávají těžko odstranitelné skvrny. Společnost CS-BETON však přináší novinku – moderní betonovou dlažbu s ochranou proti znečištění.


Každý, kdo má na zahradě či v okolí svého domu položenu betonovou dlažbu, se snaží, aby zůstala dlouho krásná a vypadala stále jako nová. Občas se však stane, že se na dlažbu rozlije třeba káva, červené víno nebo dokonce unikne olej z auta. Tyto barevné skvrny se z betonové dlažby odstraňují jen velmi těžko a většinou po sobě zanechávají viditelnou stopu. Dnes však i na tento problém existuje řešení!

Převratná novinka od výrobce CS-BETON
Jednou z nejkvalitnějších druhů dlažby na českém trhu jsou v současnosti betonové dlažby výrobce CS-BETON. Tento druh dlažby je nejen velmi kvalitní, ale navíc vyniká pestrou nabídkou tvarů, barev a povrchových úprav. Společnost CS-BETON nabízí betonové dlažby různých vzhledů, které mají různé přednosti. Snaží se svým zákazníkům nabízet co nejkvalitnější produkty, které přinesou na zahradu ještě větší užitek. Nyní společnost představuje novinku CSB-CLEAN PROTECT, jde o betonovou dlažbu s unikátní ochranou proti znečištění.

seda betonova dlazba CORTILA

Skvrny mizí! Jak je to možné?
Betonové dlažby jsou vyráběny vysoce kvalitní technologií, která zaručuje jejich odolnost. Technologie výroby dlažeb s ochranou proti znečištění CSB – CLEAN PROTECT začíná již při míchání základní betonové směsi a následují další kroky, které zajišťují tuto dokonalou a velmi trvanlivou ochranu. Dlažby tedy nejsou pouze povrchově impregnovány, ale ochrana je zakomponovaná přímo v nich. Pouhá impregnace by se totiž po krátké chvíli opotřebovala. Dlažby díky úpravě CSB-CLEAN PROTECT získá zcela jiné schopnosti. Látky tvořící skvrny se dovnitř dlaždice nedostanou, ale zůstanou na jejím povrchu, kde je lze pohodlně odstranit.

snadne cisteni betonove dlazby CSB-CLEAN PROTECT

Zdokonalená ochrana proti nečistotám

Společnost CS-BETON své výrobky neustále vyvíjí a zdokonaluje a tak se může pochlubit ještě vylepšenou metodou ochrany betonové dlažby, která nese název CSB-CLEAN PROTECT PLUS. Hlavní výhodou je ještě delší životnost.

barevna betonova dlazba

Výhody ochrany CSB-CLEAN PROTECT PLUS:

- ochrana před špínou a znečištěním
- ochrana před tvorbou fleků
- ochrana před přírodními vlivy okolního prostředí
- jednoduché čištění i v případě znečištění látkami na bázi olejů a dalších tekutin
- vodoodpudivá báze = redukce cemento-vápenného výkvětu
- trvanlivost a snadné čištění
- zvýraznění barev dlažby
- vysoká UV stabilita

Rozdíl okem nepoznáte
Ochranu CSB-CLEAN PROTECT PLUS na dlažbě pouhým okem neuvidíte a to zcela záměrně. Záměrně byla volena taková cesta, která splní očekávání zákazníků, co se týče požadovaných vlastností dlažby, a zároveň nebude hyzdit vzhled dlažby. Je možné ji však cítit hmatem.

detail dlazby bez ochrany a dlazby s ochranou CSB – CLEAN PROTECT PLUS
Na obrázcích můžete vidět prostřednictvím makro-objektivu patrné rozdíly dlažby bez ochrany (vlevo) a dlažby s ochranou CSB – CLEAN PROTECT PLUS (vpravo). Vidět můžeme samozřejmě až poslední fázi úpravy na vrchní vrstvě dlažby.

Kompletní informace o výhodách CSB-CLEAN PROTECT PLUS naleznete na www.csbeton.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze