Úvod

Bezpečnostní dveře Next

Jak již víte z předchozího článku, v rámci rekonstrukce domu jsme vybírali i nové dveře, konkrétně tedy bezpečnostní dveře, zvolili jsme bezpečnostní dveře Next, které jsou známé svými vynikajícími bezpečnostními parametry.


Kvalitní dveře bezpečně uzavřou domov
Pouze kvalitní vchodové dveře mohou bezpečně uzavřít nový domov, a proto jsme se rozhodli pro bezpečnostní dveře Next, které jsou známé nejen svými vynikajícími bezpečnostními parametry, ale také možností výběru z mnoha materiálů a designů. Pořízení dveří pochopitelně předcházela návštěva velmi vstřícného a ochotného obchodního zástupce, který nás seznámil s jednotlivými typy a variantami bezpečnostních dveří, a podrobně zodpověděl veškeré otázky.



Vybrané bezpečnostní dveře pod drobnohledem
Dali jsme na odborné rady a nakonec jsme pro náš nový domov zvolili bezpečnostní dveře SD 102 s následujícími parametry:

- Bezpečnostní třída 3++
- Požární odolnost (45 minut) EI 45, EW 45*
- Tepelná izolace U = 1,5
- Zvuková izolace 33-42 dB*
- Průvzdušnost třída 4
- Vodotěsnost třída 1A
- Odolnost proti zatížení větrem třída 3
- Minimální teplota vnitřního povrchu 13°C



Na designu dveří záleží
Samozřejmě, že v případě volby bezpečnostních dveří není důležitá pouze funkčnost, ale také pohledová kvalita. Bezpečnostní dveře bychom měli vybírat tak, aby vkusně dotvořily náš domov zvenčí i zevnitř. Dííky bohaté nabídce různých materiálů a designů dveří Next snadno najdete řešení, které přirozeně zútulní Vaše bydlení.



Konzultace je zcela nezávazná
Také uvažujete o pořízení bezpečnostních dveří? Na webových stránkách společnosti Next můžete vyplnit zcela nezávaznou poptávku a domluvit si tak technickou konzultaci a návrh Vašich budoucích dveří zcela zdarma. Personál společnosti je velice profesionáloní a zodpoví Vám na všechny otázky, které Vás budou zajímat.

Více informací o dveřích Next najdete na stránkách společnosti www.Next.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze