Úvod

Botníky do předsíně mají více funkcí

Botník je v předsíni stejně tak důležitý jako umyvadlo v koupelně, nebo konferenční stolek v obývacím pokoji, a proto by neměl v předsálí Vašeho interiéru chybět. Kromě toho, že slouží k uložení bot, může mít i své další funkce.



Botník jako součást předsíňové sady

Pokud kompletně zařizujete svou předsíň, osvědčené řešení představují kompletní sady předsíňového nábytku, kde je botník členem nábytkové rodiny společně s věšákem, zrcadlem, odkládacím stolkem a dalším vybavením.

Řešení pro malé předsíně
V případě, že není Vaše předsíň příliš prostorově velkorysá, botník plní několik funkcí zároveň. Kromě toho, že poskytne azyl Vaším párům bot, dobře poslouží i jako odkládací prostor.

                     

Botníky z různých materiálů

Mezi nejkrásnější tradičně patří botníky z masivu. Levnější variantu představuje botník z dýhy. Velké oblibě se těší také botníky z ratanu, případně z umělého ratanu. Pokud pořizujete botník do předsíně dodatečně, dobře vypadá, když designově koresponduje s nějakým jiným kusem nábytku či bytovým doplňkem, například se stojanem na deštníky.

Sedací botník s lavicí

Velmi praktickým vybavením předsíně je botník s lavicí, na kterou se můžete posadit, a pohodlně se tak obouvat i zouvat. Sedací botník s lavicí ocení především dědečkové a babičky, ale také děti.

        


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze