Úvod

Čas salátů začíná! Připravte si je stylově!

Pepř a sůl. Ocet a olej. Dvě nerozlučné dvojky, bez nichž se v kuchyni neobejdeme. Zejména když s oblibou chroupeme zeleninové saláty. S přicházejícím jarem začíná jejich čas. Pořiďte si designové kuchyňské pomocníky a připravte si stylově nejen saláty, ale také masa a další jídla.


Salát od dvou
Pepíků Pojďme začít pěkně jarně – zeleně. Zelená sada na ocet a olej s nastavitelným průtokem Joseph & Joseph, která rafinovaně řeší problém dávkování oleje a octa daný jejich rozdílnou hustotou, je skvělým pomocníkem do kuchyně pro všechny kuchaře. Požadované množství regulujete intenzitou stisku tlačítka. Už žádné přeolejované nebo přeoctované saláty! A také žádné dlouhé vymývání. Všechny díly za Vás umyje myčka.

sada na ocet a olej

Luxusní set na ocet a olej

Někdo to rád slané
Anebo je libo elegantní kombinace keramiky a nerezu? Luxusní set na ocet a olej Blomus sluší všem kuchyním. Zejména tedy těm pojatým v moderním stylu. Svůj pár praktických pomocníků můžete rozšířit o další duo – slánka a pepřenka Blomus ve stejném designu jsou vždy připraveny dochutit Vaše pokrmy tak, jak je máte rádi. Někdo to rád slané, někdo peprné.

Luxusní set na olej a ocet
Luxusní set na pepř a sůl

Posviťte si na koření!

Také rádi na koření dobře vidíte? Elektrický designový mlýnek na sůl a pepř s keramickým mlecím mechanismem Vám na ně dokonce posvítí. Set obsahuje dva mlýnky a set šesti baterií. Pokud máte raději barvy než nerez, můžete si pořídit elektrický mlýnek TROPICA vyvedený v barvách lahodného tropického ovoce. Je libo papája? Kiwi nebo granátové jablko? Vyberte si, nač máte chuť. V nabídce je také černá a bílá. Kromě pěkného designu rovněž oceníte uzavírací mechanismus zabraňující znečištění stolu.

Že už podobné pomocníky do kuchyně dávno máte? Udělejte jimi radost ostatním! Designové mlýnky, sady na ocet a olej a mnoho dalšího najdete v na stránkách e-shopu www.bsstyle.cz. Přejeme Vám příjemný nákup a dobrou chuť!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze