Úvod

Čela postelí zvyšují pocit soukromí a pohodlí

Vysoké postele s čely patří mezi současné trendy v oblasti ložnicového nábytku. Čela postelí nejenže zvyšují pocit soukromí a zajišťují více pohodlí, ale také dotvářejí vzhled interiéru.


Více než pouhá módní záležitost
Obliba vysokých postelí s čely roste. Vybavování ložnic tímto nábytkem nepředstavuje pouhou módní záležitost, ale přináší celou řadu výhod. V prvé řadě zvýšený rám postele v podobě čela a bočnic zvyšuje pocit bezpečí a soukromí při spánku. Když usínáme na posteli s čelem, cítíme se více chráněni. Čelo dodává posteli na majestátnosti a činí tak z ní dominantu interiéru.



Pohodlí nejen při spánku
Výhody čela oceníme nejen při spánku. Možnost pohodlně se opřít je příjemné využít nejen při čtení knížky, sledování televize nebo psaní na notebooku v posteli, ale také ráno, kdy si necháme přinést snídani do postele. Čela postelí proto patří mezi doplňky postele, které nám zajišťují více pohodlí nejen při spánku.



Oblíbená čalouněná čela
Čela postelí mohou mít mnoho podob. Mohou být dřevěná, kovová, kožená, anebo čalouněná. Velké oblibě se těší právě především čalouněná čela, neboť jsou příjemně měkká a teplá a poskytují tak nejvíce pohodlí.

Pro maximum komfortu
Kdo si chce dopřát maximum komfortu, ten si může pořídit postel, která je kromě čela vybavena také polohovacím systémem na dálkové ovládání. Luxusní postele s čely a polohovacími systémy má v nabídce například společnost Pullman.



Foto: www.pullman.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze