Úvod

Celoroční pohoda na terase

Chtěli byste obývat terasu po celý rok a ne jen za příznivého počasí? S posuvným zastřešením CORSO můžete v chladnějších měsících terasu plně uzavřít a ochránit ji před větrem, sněhem i nízkými teplotami. Z terasy si tak můžete vytvořit zimní zahradu, kterou je ale možné kdykoli plně otevřít pro přísun čerstvého vzduchu jako běžnou terasu.


Kvalita vždy na prvním místě
Zastřešení terasy CORSO, které vyrábí česká společnost ALUKOV, se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a použitých materiálů, dlouhou životností, mnoha technologickými patenty a nadčasovým designem. Nerušený panoramatický výhled zajišťují bezpečnostní celoskleněné výplně nabízející dokonalé spojení terasy se zahradou. CORSO je možné opatřit stíněním ve střeše i stěnách, které prostor pod zastřešením ukryje před nepříjemným slunečním svitem i před zvědavými zraky z ulice. Zabudovaná moskytiéra vás zase ochrání před dotěrným hmyzem. I přes bytelnost celého systému klouzají jednotlivé části zastřešení po pochozích kolejnicích až překvapivě hladce a zvládnete je otevřít s minimem úsilí. Nechtěnému odsunutí části zastřešení například vlivem silného větru snadno zabráníte pomocí zamykání všech částí zastřešení v úrovni pasu patentovaným systémem EASY UP, díky kterému se nemusíte ohýbat pro zabezpečení jednotlivých segmentů až k zemi. Zastřešení tak pohodlně zajistíte i proti nezvaným návštěvníkům.

zastresena terasa
Uspořádejte na zastřešené terase posezení s přáteli

Jak vybrat to pravé zastřešení?
Na trhu je na výběr nespočet zastřešení teras různých velikostí a tvarů. Problém je, že každá terasa je jiná a není jednoduché sehnat zastřešení, které má přesně stejné rozměry jako vaše terasa. Dalším úskalím mohou být nerovnosti domu – již jen rozdíl několika milimetrů ve sklonu zdi nebo podlahy, který není možné pouhým okem postřehnout, může způsobit, že zastřešení nebude doléhat, bude do něj téct dešťová voda a unikat z něj teplo. Pokud si chcete ušetřit starosti s nevhodným zastřešením, obraťte se na výrobce, který svá zastřešení vyrábí na míru po důkladném zaměření a konzultaci se zákazníkem a postará se o odbornou instalaci. Takový full servis nabízí tradiční český výrobce zastřešení teras a bazénů, společnost ALUKOV a.s.. Zástupce společnosti přijede zdarma až k vám a přímo na místě s ním budete moci probrat vaši představu o ideální zastřešené terase. Po zaměření vám ALUKOV vyrobí na míru jeden z několika typů zastřešení terasy CORSO, které vaší terase padne jako ulité. Poté vám zkušení montéři zastřešení dovezou a profesionálně nainstalují nejen kvůli vašemu pohodlí, ale především kvůli bezpečnosti, aby celá konstrukce stála přesně a pevně.

zastresena terasa
Užívejte si na terase po celý rok


Vybírejte pečlivě
„Finálnímu výběru výrobku a dodavatele zastřešení by měla předcházet prohlídka a vyzkoušení produktu, protože se jedná o investici, která musí vydržet mnoho let,“ říká Mgr. Zdeněk Kohák, marketingový ředitel společnosti Alukov. Přijďte si zastřešení společnosti ALUKOV prohlédnout na veletrh For Arch do pražských Letňan, který se koná 20. – 24. září. ALUKOV zde na obrovské ploše předvede nejen svá zastřešení teras CORSO, ale také zastřešení bazénů a vířivých van. K vidění budou také dva zbrusu nové produkty – zastřešení terasy CORSO ULTIMA s rovnou střechou a maximem proskleného prostoru pro panoramatický výhled a také nejnižší, téměř neviditelné zastřešení bazénu TERRA. Kromě toho ALUKOV nabídne návštěvníkům bohatý doprovodný program s herci a zpěváky z divadla Kalich i s olympijským vítězem Alešem Valentou.

Kvalitu a technologická vylepšení zastřešení si můžete prohlédnout po celý rok také v showroomech ALUKOVu v Praze v Karlíně a v Orli u Chrudimi.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze