Úvod

Český dřevěný nábytek v barevném provedení

Český dřevěný nábytek patří mezi osvědčená řešení, jak zařídit interiér. To však neznamená, že by jednotlivé nábytkové řady musel nutně spojovat obdobný design a styl. Malá exkurze do světa nábytku Unis-N nás utvrdila v tom, že český dřevěný nábytek může mít mnoho barev.


Nezaměnitelné kouzlo a osobitý ráz  
Dřevěný nábytek z masivu je známý svou dlouhou životností, příjemnou vůní a pěkným vzhledem, který dodá interiéru nezaměnitelné kouzlo. Nábytkové řady od společnosti Unis-N Nábytek nabízejí řešení pro všechny majitele domů, bytů, ale i rekreačních zařízení, včetně penzionů a hotelů, kteří si potrpí na kvalitní dřevěný nábytek z masivu, ale přitom si přejí, aby jejich interiér měl osobitý ráz. Krásné dřevo ve spojení s netradičními barevnými odstíny a prvky, jako jsou tvarovaná čela postelí, elegantní sloupky, anebo stylové úchyty promění každou místnost v neobyčejně útulné prostředí.




Více inspirace pro Váš interiér
Více inspirace pro svůj interiér najdete v katalogu dřevěného nábytku Unis-N. Pokud Vás zaujme libovolná nábytková řada, anebo jen solitérní kousek, potřebné kontakty pro získání více informací a případnou objednávku najdete na stránkách www.unis-n.cz. Přejeme Vám hodně radosti ze zařizování a spokojené bydlení ve společnosti masivního dřevěného nábytku.

www.unis-n.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze