Úvod

Toaleta, která Vás očistí vodou

Bezdotyková hygiena představuje velmi jednoduchý a účinný způsob očisty po použití toalety. Toaleta, která Vás očistí vodou, je zárukou dokonalého komfortu.


Voda byla pro lidský rod od nepaměti nepostradatelným zdrojem života a zdraví. Tato tekutina je také naprosto nezbytná pro naši každodenní hygienu. V mnoha kulturách je samozřejmostí omývat se vodou také po použití toalety, protože je to ten neúčinnější a nejpohodlnější způsob očisty. Je vlastně s podivem, že si u nás stále většina lidí vystačí jen s papírem

Bezdotyková hygiena: šetrná a účinná očista
Toalety Geberit AquaClean se mohou pochlubit integrovaným wellness programem. Individuálně nastavitelný proud vody jemně, a zároveň důkladně očistí Vaše zadní partie. Bezdotyková hygiena představuje hygieničtější a zdravější způsob očisty, než je použití toaletního papíru.

Dopřejte si ten nejvyšší komfort
Volba dalších funkcí záleží na Vás. Někomu více vyhovuje oscilující sprchový proud, jinému pulsující masážní sprcha. Dámy nejvíce ocení lady sprchu pro intimní hygienu. Na závěr po omytí se můžete nechat osušit teplým fénem. Je libo dálkové ovládání, anebo paměťové funkce? Stačí říct. Toalety Geberit AquaClean pamatují na vše.


Více informací najdete zde: http://www4.geberit.com/cz/cs/baddesign/aquaclean.aspx
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze