Úvod

Chcete, aby to ve vaší kuchyni vždy jen krásně vonělo? Digestoře FABER to lehce zařídí

Přemýšlíte o rekonstrukci nebo vylepšení vaší kuchyně? Pak byste rozhodně neměli zapomenout na digestoř, která odstraní z vaší nové kuchyně všechny nepříjemné pachy. Pokud máte v plánu zvolit moderní design, pak vaši volbu jistě skvěle doplní italské odsavače FABER. Vaření pak bude jedna radost a nemusíte se bát, že vám celý byt zaplní neodbytný zápach, třeba když se rozhodnete usmažit řízky.


Kuchyně by měla být nejen hezká, ale hlavně praktická. A umění je skloubit obě varianty dohromady. Italská firma FABER vyrábí nejen velmi kvalitní, ale především designově zdařilé digestoře. Vybírat tak můžete hned z několika druhů. Od těch zcela klasických, jako jsou jednoduché vestavné digestoře, přes ostrůvkové až po designové skvosty, které vaší kuchyni dodají ten správný říz.



Pokud se vám do odsavače nechce investovat mnoho peněz, doporučujeme zvolit klasickou vestavnou digestoř Faber, která se nabízí hned v několika cenových hladinách a uživatelům zajišťuje vysoký výkon a nízkou hlučnost. Chystáte trochu větší kuchyň, kde se bude sporák nacházet uprostřed kuchyně?  Pak byste mohli zvolit atypičtější ostrůvkovou digestoř v originálním designu.

A jelikož firma FABER je jedničkou na trhu digestoří nejen v oblasti technologií, ale i designu, vaší pozornosti by neměly uniknout takové designové vychytávky, jako jsou luxusní lustrové digestoře nebo vertikálně výsuvná digestoř krytá elegantním černým sklem. Takovou vychytávku vám bude závidět nejedna hospodyňka.



Výhodou všech modelů je jejich neuvěřitelná tichost i to, že se stále vyrábí v zemi původu - v Itálii, takže vám oživí nejen vaši novou kuchyni, ale budou vám i velmi kvalitním pomocníkem.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze