Úvod

Chytré nápady pro hezčí a pohodlnější bydlení

Máte malý byt a přemýšlíte, jak ho šikovně zvelebit? Anebo žijete ve větším a hledáte praktické tipy, jak si doma vše pohodlně uspořádat? Naše nápady pro hezčí a pohodlnější bydlení jsou tu pro Vás.


Aby radiátor nepřekážel
Překáží Vám doma nevzhledný radiátor? Není nic jednoduššího, než ho zkrášlit, a dát mu užitečnou funkci. Když radiátor natřete slušivou barvou a položíte na něho mramorovou desku, stane se z něho originální designová police. Jedná se o patentovaný systém vylepšení vzhledu klasických radiátorů. Svůj byt můžete zvelebit i jinou zajímavou poličkou. Stačí si vybrat.

police na radiator

Velký nápad pro malý prostor

Že byste místo poličky více ocenili stolek, který nezabírá příliš mnoho místa? V tom případě pro Vás máme velký nápad pro malý prostor. Skládací pult je jako stvořený pro malé místnosti. A pokud doma nebo na chatě bojujete o každý centimetr, můžete si k pultíku pořídit také skládací židle. Pultík si můžete dát i ven, na své oblíbené zápražíčko nebo na balkon. Stačí pak jediný pohyb k vytvoření zázemí pro vychutnání kávičky na čerstvém vzduchu.

sklapeci stolek

Usnadněte si přípravu kávy

Když už jsme u dobré kávy, máte doma kávovar na kapsle? Zpříjemněte si přípravu svého oblíbeného nápoje a umístěte si šikovný zásobník přímo pod přístroj. Už žádné chození pro kapsle do špajzu. A protože je vyroben z průsvitného materiálu, můžete průběžně sledovat stav svých kávových zásob.

zasobnik na kavove kapsle

Vaše chytrá vinotéka
Pořádek si můžete udělat také v zásobách ostatních nápojů, a to díky unikátnímu stojanu nejen na víno, ale i na jiné láhve. Sofistikovaný modulární systém umožňuje sestavit vinotéku dle libosti. Budete překvapeni, jak velké množství lahví dokáže pojmout. Na 1 metr čtvereční se Vám totiž vejde 106 lahví. Stojan jednoduše připevníte ke zdi.

stojan na vino

Kolo patří do stojanu

Aby však byl drink opravdu zasloužený, chce to, udělat si předtím alespoň krátkou vyjížďku na kole. Ale pozor, předtím, než vezmete svůj sklad nápojů útokem, nezapomeňte se o své kolo postarat. Stejně jako lahve také kola patří do stojanu. Sklopný držák, teleskopický či závěsný držák, anebo věšák? Vyberte si typ, který je pro Vaše dispoziční řešení optimální.

drzak na kolo

Zboží přijde rychle

Zaujaly Vás naše nápadité vychtávky a nemůžete se dočkat, až jimi zpříjemníte své bydlení? Díky dodávkám z vlastního skladu nebudete dlouho čekat. A kde si objednat? Přeci v e-shopu www.doplnkydomu.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze