Úvod

Jak vymalovat kuchyň

Už Vás omrzely bílé stěny Vaší kuchyně a rádi byste jí dodali trochu barevnosti? Víme, jak vymalovat kuchyň, abyste se v ní cítili útulně.


Nebojte se barev
Do kuchyně patří teplé optimistické barvy, a to především žlutá a oranžová. Obě totiž navozují pohodovou atmosféru, povzbuzují chuť k jídlu, stejně jako dobrou náladu. Neméně atraktivní je energická červená. S tou je však radno zacházet opatrně, a pokud patříte mezi choleriky, tak byste se jí měli raději vyvarovat. Módní je nyní hráškově zelená, které to sluší ve společnosti červeného, anebo bílého nábytku. A které barvy mají naopak do kuchyně vstup zakázán? Tmavě šedá, fialová a černá.



Inspirativní nápady
Ať už se rozhodnete pro oranžovou, anebo třeba pro červenou kuchyni, nemalujte barevně všechny čtyři stěny. Mnohem zajímavěji a příjemněji působí interiér s jednou či dvěma barevnými stěnami. Jedna stěna může být bílá a kontrastně korespondovat s červeným nábytkem, druhá může být červená a vytvářet efektní pozadí bílému nábytku. Především moderní kuchyně ocení, když se rozhodnete oživit její interiér nápaditou samolepicí dekorací. Nabídka motivů a vzorů je velmi pestrá a dává tak šanci vytvořit elegantní interiér s notnou dávkou osobitosti.




Kam dál ?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze