Úvod

Rozhovor na téma: Čisté spáry snadno a rychle zvládne nyní každý

Snižují zašlé spáry estetickou hodnotu Vaší koupelny, anebo Vám zatéká kolem vany? Sáhněte po sanitárním silikonu. Že Vám s aplikační pistolí nejde práce od ruky? Vyzkoušejte silikon Ceresit se samospouští, který zvládne aplikovat každý.


Koupelna slouží ke každodenní očistě našeho těla, a proto by měla být čistá. Bohužel s tím, jak koupelnu používáme, se v ní objevují místa, která působí špinavým dojmem, a nelze je běžnými čisticími prostředky odstranit. Typickým příkladem takových míst jsou zašlé spáry v oblasti sprchového koutu nebo vany. K vytmelení spár, jimiž zatéká, se používá sanitární silikon. Ten se dá běžně koupit v obchodech, ale problém je, že ne každý jej umí správně aplikovat. Nyní se na trhu objevila novinka, sanitární silikon Ceresit s vlastní spouští, který se vyznačuje velmi snadnou aplikací.

A protože nás novinky zajímají, položili jsme brand managerovi pro značku Ceresit, panu Rabochovi, několik otázek.

Pane Rabochu, v čem je sanitární silikon Ceresit s vlastní spouští výjimečný?

Hlavní předností nového balení sanitárního silikonu Ceresit je jeho snadná aplikace. Díky unikátní technologii totiž nepotřebujete aplikační pistoli, což je ve srovnání s ostatními výrobky velká výhoda. Druhou výhodou je otočná aplikační špička, díky níž dokážete snadno aplikovat silikon i do těžko přístupných míst. Další výhodu představují vlastnosti samotného materiálu.

A jaké jsou vlastnosti tohoto materiálu?

Jedná se o velmi odolný materiál, který je vysoce odolný vůči změnám teplot, teplé vodě a UV záření. Má velmi dobrou přilnavost k podkladu. Tepelná odolnost po vytvrzení se pohybuje od mínus 40 do plus 120 Celsiových stupňů. Pro samotnou aplikaci je důležité, že je Ceresit ihned připraven k použití.

Jak se tedy Ceresit aplikuje?

Velmi jednoduše. Nejprve odstraníte červený uzávěr a pojistku proti samovolnému vytlačení silikonu. Poté zmáčknutím samospouště aktivujete tlak, který přímo uvolní silikon, a Vy ho hned můžete nanášet na inkriminovaná místa.

A jak je to s aplikací v případě obtížně dostupných míst?

Právě díky malým rozměrům samospoušti a její otočné hlavici se snadno dostanete také do těžko přístupných prostor, což je v případě použití klasické pistole nemožné.


  

Lze zabránit tomu, abychom najednou nevymáčkli příliš velké množství?

Zde se dostáváme k další výhodě této novinky. Ceresit se samospouští je totiž vybaven horizontálním dávkovačem, který umožňuje regulovat intenzitu průtoku materiálu. Vlevo pro slabší průtok a vpravo pro silnější.

Myslíte si tedy, že práci v pohodě zvládne i člověk, který není manuálně zručný?
Myslím, že aplikaci sanitárního silikonu Ceresit s vlastní spouští zvládne každý, tedy i ten, kdo nemá s tmelením vůbec žádné zkušenosti. V tomto případě bych doporučoval přečíst si postup před a po konkrétní aplikaci, který najdete na
www.ceresit.cz.

Od kdy tedy můžeme Ceresit se samospouší koupit v obchodech?

Ceresit se samospouští je běžně k dostání v drogeriích, v obchodech typu barvy-laky a samozřejmě také v hobby marketech.

Pane Rabochu, děkuji Vám za rozhovor a přeji Vaší společnosti hodně úspěchů do budoucna.

Rádo se stalo. Já zase přeji Vašim čtenářům krásně čistou koupelnu. Nashledanou.


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze