Úvod

Čistý bazén bez práce

Také neradi trávíte svůj volný čas čištěním bazénu? Nedělejte práci, kterou dělat nemusíte. Bazénový vysavač se postará o to, abyste měli čistý bazén bez práce po celou sezónu.


Bezstarostná údržba bazénu
Vlastní bazén není pouze radost, ale také starost. Tou nejméně populární součástí údržby je čištění bazénu. Zdlouhavá práce s hadicí, tyčí a kartáčem baví vskutku málokoho. Nehledě na to, že výsledek obvykle nebývá stoprocentní. Majitelé bazénů proto raději přenechávají údržbu bazénu specialistům. Jenže velkou nevýhodou jejich služeb je vysoká cena. Přístrojovým specialistům však platit nemusíte. Bazénové vysavače dokonale a efektivně vyčistí bazén, aniž by Vám účtovaly poplatky. Práce s nimi je velmi snadná. Protože pracují nezávisle na filtraci, jednoduše je vložíte do bazénu a o nic víc se už nemusíte starat. Na rozdíl od ručního čištění si dokážou poradit s obtížně dostupnými místy, která jsou náchylná k tvorbě řas.
poloautomaticky bazenovy vysavac
Robotický vysavač se vyplatí

Vysoce komfortní automatická a bezstarostná údržba bazénu není jediným přínosem pořízení bazénového vysavače. Jeho pravidelným používáním zlepšujete kvalitu vody, neboť odstraňujete nejen mechanické nečistoty z bazénu, ale zároveň filtrujete vodu. V souvislosti s filtrací nemůžeme nezmínit, že bazénový vysavač dokáže vyčistit dno také od předmětů, pískem počínaje a sponkami do vlasů konče, které klasická filtrace nezachytí. Výsledkem je dokonale čistá voda, která se nekazí, a ve které je radost plavat. A co víc. Kromě času vynaloženého na péči o bazén šetříte také náklady na bazénovou chemii.
bazenovy vysavac Dolphin
Podívejte se, jak vysavače pracují

Více informací o tomto praktickém pomocníkovi se dočtete na stránkách www.bazenovy-vysavac.cz, který je největším specialistou na robotické bazénové vysavače. Na výběr máte z mnoha typů různých značek, můžete si pořídit automatický nebo poloautomatický bazénový vysavač. Na webu najdete dokonce i videa, jak jednotlivé typy vysavačů pracují. Že byste rádi viděli bazénový vysavač v akci? Nechte si ho předvést přímo ve Vašem bazénu. Mimochodem další výhodou bazénového vysavače můžete použít také na bio bazény a bio jezírka.
bazenovy vysavac

Nedělejte práci, kterou dělat nemusíte, a užívejte si vodní radovánky v krásně čisté vodě!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze