Úvod

DESIGNOVÝ KOUŘOVÝ ALARM JALO Helsinki

Finské optické kouřové alarmy JALO Helsinki přinášejí do našich domovů bezpečnost a krásu. Už není potřeba je skrývat mimo naše pohledy na strop.Tyto většinou složité a neestetické bezpečnostní prvky byly přetvořeny do krásy a elegance.


Nejlepší finský design vykrystalizoval v JALO Helsinki. Mezinárodně oceňovaní designéři Harri Koskinen a Paula Suhonen se svým novým a odvážný způsobem vidění, vytvořili ze zcela standardního produktu, jako je kouřový alarm, produkt ve zcela novém pojetí a kráse. Hlavní myšlenka nebyla vytvořit jenom kouřový hlásič se zajímavým designem, ale zdůraznit vztah mezi člověkem a bezpečným domovem.


Kouřový alarm KUPU
Kouřový alarm KUPU má elegantní tvar s čistými liniemi. KUPU byl zaznamenán hned v začátcích jeho vzniku, kdy získal významné mezinároční ocenění Red Dot Design Award 2011. Následující rok vyhrál Wallpaper* Design Award 2012 a dále se pyšní i řadou domácích finských ocenění.


Jeho vnější kryt má několik různých povrchů – 5 barevných textilních variant a chromovaný kovový. Díky tolika různým variantám, KUPU lehce zapadne do každého interiéru a vystupuje jen jeko barevná kapka v místnosti.


Kouřový alarm LENTO

Kouřový alarm LENTO má tvar divokého barevného nočního motýla, který zůstává vzhůru, aby ochránil naše děti a domovy, když všichni ostatní spí. V LENTU najdeme kreativitu a odvahu módních designérů. LENTO je zábavný a hravý, perfektně sedí do dětských pokojíčků, školek, škol, jesliček, dětských koutů apod. Zamilují si ho i lidé, kteří preferují nevšednost a originalitu.



I BEZPEČNOST MŮŽE BÝT KRÁSNÁ A JEDNODUCHÁ

Kouřové alarmy JALO Helsinki jsou krásné, praktické, jednoduché k používání a dokáží ochránit nás, naše děti a domovy. Instalace KUPU a LENTO je velice jednoduchá, zabere jen pár sekund. Není potřeba žádných šroubů a vrtačky. Spolehlivě drží i pouze pomocí lepicí pásky 3M. Alarm nemá žádná malá tlačítka, celý vnější kryt slouží jako vypínač pro falešné poplachy a testování výkonu výrobku. Oba výroky mají CE-certifikaci a splňují mezinárodní evropské normy.


Nechte JALO chránit to, co máte rádi.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze