Úvod

Dekorujete interiér jako profesionál

S rostoucí nabídkou interiérových dekorací a větší svobodou výběru přichází i nutné břemeno volby. Sladit interiér a zaplnit velké plochy stěn se stává oříškem, který mnoho z nás vyřeší konzultací u bytového architekta či designéra.


Profesionál je totiž školený v kombinování tvarů, barev a stylů tak, aby celek působil harmonicky. Alternativou dostupnou každému je prodejní portál www.obrazynamiru.cz, který vás navede v celku obdobně.

I v kreativní práci designéra totiž nalezeneme napodobitelný systém. Jde o sled správně položených a zodpovězených otázek a rozhodnutí. Pokud budete tento postup následovat, můžete interiér profesionálně zařídit i sami. 

            

Pokud jde o interiérovou dekoraci, otázky které si musíme položit, jsou zaměřené především na typ dekorace, její proporce, formát a především na barvu, motiv či styl. Všechny tyto otázky můžete nosit v hlavě a obcházet nabídku kamenných obchodů, nebo si můžete doma sednout k počítači a na portále www.obrazynamiru.cz si postupně nastavovat preference hledání tak, až dospějete k tomu správnému řešení. Portál je vystavěný tak, aby pomohl simulovat systematické rozhodování profesionála. 

            

Už po několika minutách a klicích zjistíte, že se vám nabízí tak široký výběr motivů, že už vás při zařizování interiéru nesvazuje kromě stěn naprosto nic. Všechny nabízené dekorace jsou založené na velkoformátovém fototisku. Potisknout můžete klasický papír, papírové tapety, kapa desky nebo i vypínané textilní stěny. Přehledně potom volíte preferovaný formát, dominantní barvu, náladu motivu či jeho konkrétní téma a nabídka se vám postupně z původních 20.000 námětů zužuje a výběr se zjednodušuje. Pro volbu více podobných motivů do sestav a kombinací vám aplikace nabídne náhledy podobných snímků. 

                         

Za využití filtrů portálu www.obrazynamiru.cz se nestydí ani designéři, kteří zde vybírají. Architekt Peter Zvolenský například volil motiv podle kategorií témat tak, aby ladily se zamýšlenou atmosférou interiéru. „Do společných místností bytu a do dětských pokojů jsem obrazy použil především pro oživení a doplnění barevné kompozice prostor,“ vysvětluje Peter Zvolenský a pokračuje: „z kategorie reprodukcí jsem volil práce Andyho Warhola, protože Pop-art v jeho podání oslovuje i lidi, kteří se s uměním jako takovým běžně nestýkají. Do konceptu také dobře zapadla jednoduchá berevnost a srozumitelnost obrazů, která upoutá jak dospělé, tak děti.“ Do ložnic architekt naopak volil složitější motivy přírody a zátiší pro umocnění atmosféry klidu a pohody.

            

Pokud budete váhat při volbě filtru, můžete v nabídce webu vyhledat názory designéra Davida Plouhara, který radí jak s volbou obrazu či tapety, tak s barevným lazením i s vhodností témat do jednotlivých místností. Celkově se tak může portál www.obrazynamiru.cz stát plnohodnotným rádcem a průvodcem na cestě k výběru té pravé výzdoby.

Projekt Obrazy na míru vede úspěšná fotobanka Profimedia, největší mezi konkurenty ve střední Evropě. Projekt nabízí bezkonkureční výběr motivů té nejvyšší kvality. Nabídku znáte z veletrhu For Interior a využívají ji úspěšní designéři pořadů Bydlení je hra nebo Jak se staví sen. Jakékoli dotazy zodpovíme na lince 800 900 220 nebo na emailu info@obrazynamiru.cz.

www.obrazynamiru.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze