Úvod

To nejlepší řešení pro Vaši kuchyň

Hledáte optimální řešení pro interiér Vaší kuchyně? INTERIÉRY KREJCAR již od roku 2001 nabízí kompletní služby spojené s návrhem a realizací interiéru domu či bytu na klíč v nadstandardním provedení. Vašemu interiéru na míru dodají a nainstalují funkční, nadčasové a luxusní kuchyně Schüller, a to včetně všech obývacích prostor i doplňků.


Německá kvalita a důraz na servis
Kuchyně patří mezi nejvíce používané prostory v domě, a proto se při volbě kuchyňského nábytku vyplatí vsadit především na kvalitu. Německý nábytek Schüller je zpracován na velmi vysoké technologické úrovni a nabízí unikátní provedení, materiály i barvy. Hlavní důraz je kladen na detail, spolehlivost, ergonometrii, vysokou kvalitu a šetrnost k životnímu prostředí (certifikace firmy Schüller logem PECF). Firma Schüller garantuje zákaznický servis, jehož součástí je pětiletá záruka, kterou výrobce poskytuje na materiál.

Dvířka, která vydrží
Ptáte se, jak je možné, že si může firma Schüller dovolit dodržet tak dlouhou záruku? Důvod je prostý. Materiál používaný na dvířka je ve srovnání s materiály ostatních výrobců mnohem kvalitnější a silnější (místo obvyklých 14 až 18 mm se robustní dvířka Schüller mohou pochlubit šířkou od 19 do 23 mm). Pod sedmivrstvý dvousložkový polyesterový lak bez obsahu škodlivin používá Schüller kvalitní nosné desky MDF s celkovou tlouštkou čela 20 mm. Vysoce kvalitní dvířka Schüller jsou známá svou snadnou údržbou, trvanlivostí a odolností vůči opotřebení.

 

Krásná dvířka mnoha tváří
Firma Schüller nabízí dvířka v mnoha designových provedení. Mohou být ve vysokém lesku i hedvábně matná, s povrchem imitujícím přírodní dřevo, anebo vyvedené v různých atraktivních barevných odstínech. Velké oblibě se těší strukturované lakové provedení, anebo provedení čelních dílů se skleněným vzhledem.

 

Detaily, které oceníte
Dokonalá technika zasouvání a tlumení dovírání Motion, kterou jsou vybaveny veškeré zásuvky v různých výškách, umožňuje maximální využití prostoru. Skrytý dvoustěnný systém ocelových rámů zaručuje vysokou nosnost a stabilitu. Na elegantním vzhledu dodá kuchyni bočnice výsuvů boxside. Pokud jde o kování, Schüller standardně používá nejvyšší TOP modely kování značky BLUM, na které výrobce poskytuje doživotní záruku.

 

Načerpejte inspiraci pro kuchyni Vašich snů

Také jste se na první pohled zamilovali do krásné kuchyně Schüller? Pro více inspirace navštivte některý ze showroomů INTERIÉRY KREJCAR a ze širokého spektra naprosto unikátních materiálů a barev si vyberte tu nejkrásnější kuchyni pro Váš domov.

 

INTERIERY KREJCAR
PLZEŇ BORY

Dvořákova 12
(naproti nemocnici Dr. Mulače)
301 00 Plzeň-Bory
mob.: 724 552 038
tel.: 377 421 516
dvorakova@interierykrejcar.cz
otevřeno: PO - PÁ 9:00 – 18:00, SO - 9:00 - 12:00

INTERIERY KREJCAR
u HORNBACHu

U Prazdroje 20
(obchodní zóna Hornbach – naproti pivovaru Prazdroj)
301 00 Plzeň
mob.: 724 073 324
tel.: 377 673 086
uprazdroje@interierykrejcar.cz

otevřeno: PO - SO 10:00 - 19:00


www.interiery-krejcar.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze