Úvod

Designové baterie oživí vaši kuchyň

Netradiční kuchyňské baterie vyvedené v krásném rustikálním a retro designu změní Vaši kuchyň k nepoznání. Retro v bydlení je současným trendem a tak se paradoxně stává velmi moderním.


Inspirace pro rustikální interiér

Pokud chcete stylově dotvořit kuchyni pojatou v útulném venkovském stylu, mosazná rustikální baterie je ta pravá pro srdce Vašeho domova! Povrchová úprava - olejem gumovaný bronz dodává baterii tmavý elegantní vzhled s vínovým či měděným nádechem. Při manipulaci oceníte vytahovací sprchu a možnost přepínání mezi sprchou a perlátorem.

baterie v antickem stylu

Luxusní masivní baterie

A jakou baterií ozvláštnit moderní interiér? Designová dřezová baterie z masivní mosazi smyslně doladí Vaši oblíbenou místnost a dodá jí punc luxusu. Vybrat si přitom můžete ze dvou povrchových úprav, olejem gumovaný bronz a gold.

Retro kuchyním sluší

Milujete nádech nostalgie starých časů? Retro páková baterie v úpravě antický bronz sluší nejen retro kuchyním nebo těm zařízeným v populárním rustikálním stylu, ale i moderním kuchyním, kde se postará o to, aby interiér nepůsobil příliš strohým dojmem.

rustikalni baterie

Snadná péče a bezpečnost

Speciální povrchová úprava retro dřezové baterie Antique Marble - tmavě hnědé zabarvení s mramorovými odlesky do měděna má tu výhodu, že skvěle kryje vodní skvrny, a oproti chromu tak vyžaduje minimální péči. Pokud máte malé děti, jistě Vás bude zajímat, že baterie z této série obsahují bezpečnostní kartuše.

netradicni drezova baterie

Nebojte se výstředností!

Všechny rustikální, moderní i retro baterie se sprchou mají otáčecí hrdlo o 360° a nadstandardní záruku 5 let. Nebojte se výstředností a vyberte si ze široké nabídky exkluzivního dodavatele pro český i slovenský trh tu svou. Inspirujte se na www.water-fall.cz

waterfall-logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze