Úvod

Designové radiátory – teplo pro moderní i rustikální interiéry

Chcete mít doma hezky teplo a přitom nenarušit styl vašeho bydlení? Pořiďte si designové radiátory! Tato sympatická otopná tělesa Váš interiér nejen příjemně prohřejí, ale také vkusně ozdobí. A aby bylo TOPENÍ u vás doma dokonalé, můžete se inspirovat z již hotových referencí designových radiátorů Laurens.


Nový trend v bydlení: designové radiátory
Čím dál více majitelů domů a bytů odmítá snižovat estetickou kvalitu svého bydlení nevzhlednými otopnými tělesy a nahrazuje je výrazně vkusnější alternativou – designovovými radiátory, které se staly hitem posledních let. Mezi nejvíce ceněné výrobky v daném segmentu patří designové radiátory Laurens, a to díky jedinečnému spojení krásného vzhledu a vynikajících užitných vlastností. Firma se specializuje na trh s designovými radiátory již více jak 20 let. Krom širokého výběru radiátorů od moderních až po luxusní rustikální radiátory nabízí zákazníkovi především možnost prohlédnout si radiátory v síti vlastních Radiátorových studií v Česku, na Slovensku, zemích Beneluxu, Německu a Rakousku.

Krása a funkčnost v jednom
Přestože otopná tělesa působí navenek jako dokonalá umělecká díla, nelze jim upřít vysokou funkčnost. Radiátory Laurens lze navíc různě kombinovat (můžete je umístit libovolně nad sebe nebo vedle sebe) a vytvořit tak optimální řešení každému interiéru na míru, což je činí velmi přitažlivými i pro architekty. Pokud jde o jejich použití, první možnost předpokládá zapojení do systému ústředního topení na vodu, druhá pak prosté zapojení do zásuvky elektrické sítě.

designovy radiator

Luxus inspirovaný přírodou
Jestliže hledáte zajímavý způsob, jak oživit svůj moderní interiér, nechte se inspirovat jedinečným vzhledem luxusních radiátorů Blade imitujících přírodní tvary. Radiátor se může pyšnit různými barvami a povrchy, záleží na Vás, který zvolíte. Zda dáte přednost vzorníku RAL nebo luxusní zlaté či stříbrné patinované variantě.

radiatory Blade
Náš tip: Koupelnová verze radiátoru Blade s chromovaným madlem na ručníky.

Medové retro zátiší
Příznivce populárního retro stylu jistě zaujmou modely Honey, Skin, Air, Stone a River, umělecké skvosty z dílny předního italského návrháře Jamese di Marca. Teplo, které radiátory generují, ve spojení s designem pláství, evokuje pocit neobyčejné domácí pohody. Je na Vás, zda si jimi zútulníte svůj obývací pokoj, domácí kancelář, halu nebo chodbu či snad luxusní koupelnu.

radiator Honey

Retro relax v koupelně
A na vlnách retro ještě chvilku zůstaneme. Kdo miluje tento podmanivý styl, jistě by rád relaxoval v nádherné retro vaně, radoval se z pohledu na retro umyvadlo a další koupelnové vybavení! Pro nerušenost retro sanity doporučujeme doplnit koupelnu spíše jednoduchým litinovým radiátorem, ideální je otopný žebřík. Designový skvost v podobě extravagantního radiátoru na Vás může čekat v předsálí Vaší relaxační místnosti.

designovy radiator v retro koupelne

Radiátorové studio Laurens
Chcete vidět ještě více tipů, jak zvelebit Váš domov? Prohlédněte si realizace na stránkách www.laurens.cz v kategorii Reference nebo navštivte Radiátorové studio Laurens v Praze, Brně nebo v Senci u Bratislavy. Budete mile překvapeni jak unikátním řešením, designem a funkčností radiátorů, které zde uvidíte naživo, tak profesionální úrovní poskytovaných služeb. Pomohou Vám zde s výběrem optimálního řešení včetně návrhu příslušenství, zajistí dopravu a samozřejmě také instalaci. Na Vás zbude jen jediné, radovat se z toho, jak máte doma hezky a teplo.

Náš Tip:
Designové radiátory Laurens si budete moci prohédnout i na veletrhu ForArch/ForTherm od 15. - 19.9.2015 a ForInterior od 1. - 4.10.2015. Obě akce se tradičně konají na výstavišti PVA Letňany.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze