Úvod

Designový nábytek vnese rozruch!

Nudíte se doma se svým vlastním nábytkem? Obyčejný stůl, ještě obyčejnější židle, nenápadné křeslo a postel. Takhle už to dál nejde! Chce to designový nábytek, který vnese do Vašeho všedního a okoukaného domácího interiéru pořádný rozruch!


Pohodička na vlnách 
A začněme netradičním modelem sedacího (či spíše polosedacího) nábytku. Stěžuje si Váš teenager, že nemá při domácí přípravě do školy takřka žádné pohodlí ani soukromí? Nechte se inspirovat naší vlnovitou židlí a dokonale ho uzemníte! Představujeme Vám novodobou krasavici, slečnu Wave Cahise, jednu z nejžhavějších novinek letošního podzimu! Pochází od designéra, který se jmenuje Roberts Ramme. Její design v sobě mistrně kombinuje ergonomické a multifunkční požadavky. Kdo si ji pořídí ke svému studování, pracování, odpočívání, nebo lenošení, rozhodně se v její přítomnosti nebude nudit! Její tvar si zamiluje především Vaše páteř. Na bolest v různých částech zad, od krční páteře až po tu loupavou v kříži, můžete rovnou zapomenout. Stejně tak jako na nepříjemný pocit, kdy se o Vaše záda opřou cizí oči! Diskrétní a elegantní Wave Chaise Vám totiž poskytne dokonalé soukromí. Jak již bylo naznačeno, tento kousek designového nábytku se hodí do moderního interiéru teenagerského pokoje. Mladý člověk zde může klidně studovat, poslouchat hudbu, sledovat zajímavé pořady, nebo si sem přivést ještě zajímavější návštěvu. Proč zvát přítele či přítelkyni hned rovnou do postele, když je nejprve můžete pozvat do židle? Není to tak zavazující, co myslíte? A konečně, změna je život, nebo ne?

Kam Wave Chaise umístit? 
Jistě Vám neuniklo, že vlnovitá židle, nebo spíše lenoška, je vybavena vším, co moderní člověk potřebuje. Televizí, DVD přehrávačem, prostorem ke studování a internetem.



Wave Chaise může rovněž oživit libovolný obývací pokoj pojatý v duchu 21. století. Do pracovny Vám ji však příliš nedoporučujeme. Maximální pohodlí by Vás totiž mohlo demotivovat k práci! Pokud ale patříte mezi kreativce, kteří k vymýšlení nových nápadů komfort jednoduše potřebují, jděte do ní! Pohodička na vlnách této pohovky Vás možná inspiruje k ještě originálnějším vynálezům. 

Neodolatelně svůdná pohovka
Hledáte nějaký vzrušující kousek do haly, předsíně, obývacího pokoje, nebo snad přímo do místnosti Vaší ložnice? Měkká červená pusinka s elegantními pochromovanými nožkami pohodlně usadí až tři osoby. O dvou ani nemluvě.



Kde hledal její tvůrce inspiraci? Údajně u mistra Salvadora Dalí. A kde našel inspiraci sám mistr? Hovoří se o krásných ústech herečky Mae West. Pokud si něco podobného pořídíte, proměníte tak Váš interiér v dokonalý surrealistický sen.

Sladkému snění se můžete oddávat i na jiné z pohovek z kolekce unikátního nábytku z dílny Linthorpe Interiors. Co nás zaujalo, to byla možnost, posadit se do samého nitra květiny. 



Designový nábytek pro každého 
Připadají Vám naše návrhy zajímavé, ale bohužel si je nemůžete po finanční stránce dovolit? Věřte, že moderní designový nábytek nemusí být nutně drahý! Chce to se jen inspirovat módními trendy, a pak zajít do toho správného obchodu! 

Náš tip: Zkuste navštívit některou ze sítí obchodů s populárním skandinávským designem, jako je například IKEA, nebo JYSK. Se skandinávským nábytkem máte totiž jistotu, že pořizujete kvalitní zboží s neotřelým nadčasovým designem, které má styl. Když do koktejlu originality, funkčnosti a jednoduchosti v kombinaci se zajímavými barvami i doplňky přimícháte inspirativní návrhy světových designérů a tento pohár ozdobíte svou vlastní fantazií, určitě se doma nebudete nudit ani Vy, ani Vaše návštěvy!



Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze