Úvod

Do ložnice jen to nejlepší

Víte, že v posteli trávíme čím dál méně času? Přitom spánek je pro naše tělo tak důležitý, měli bychom tedy věnovat pozornost alespoň výběru toho, v čem spíme.


Povlečení, které splňuje nejvyšší nároky na kvalitu - příjemnost na dotek, vzhledová stabilita a stálost barev.

Neodolatelně jemný Mako Jersey
Spojení příjemného materiálu a krásného vzoru Vás dokonale naladí na chvíle nočního odpočinku. Jemný Mako Jersey se těší velké oblibě právě proto, že je neobyčejně příjemný na dotyk. Teď jen vybrat vzor, který bude Vaší ložnici nejvíce slušet.        



Ušlechtilý Mako Satén

Velmi oblíbené je také povlečení z Mako Saténu. Díky mercerizaci, speciálnímu zušlechťovacímu postupu, který zvyšuje lesk a odolnost tkaniny vůči opotřebení, se ložní prádlo z Mako Saténu nadlouho stane chloubou Vašeho interiéru. Mako Satén, to je ten nejjemnější materiál na dobrou noc.          



Damaškové povlečení pro náročné
Neméně krásnými vzory se pyšní luxusní damaškové povlečení, které si Vás získá svým neodolatelným leskem. Právě hedvábný lesk umocňuje kouzlo použitých vzorů. Ne náhodou si damaškové povlečení oblíbili králové.  
        


Originální kolekce Stella Inovation
Především děti a teenageři ocení zajímavé vzory z originální kolekce Stella Inovation, díky které si o povlečení s 3D motivy nemusíte nechat jen zdát. Pokud Váš syn sní o kariéře fotbalové hvězdy, pak je povlečení s motivem fotbalového hřiště pro něho to pravé. Vyměňte hrubé povlečení za kvalitní, příjemný materiál Mako Jersey, který Vám tato kolekce nabízí.



Stella Baby

Krásně barevné povlečení pro děti s motivem roztomilých zvířátek se postará, aby Vaše miminko mělo dokonalé pohodlí. 100% čistá česaná bavlna je ten nejlepší materiál pro naše nejmenší. Chcete vidět ještě více krásných vzorů? My jsme načerpali inspiraci na stránkách www.stella-ateliers.cz.



Přejeme Vám příjemný výběr a krásné sny.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze