Úvod

Kompletní kolekce podlah EGGER v show roomu ZAHRADNÍK PARKET

V produkci rakousko-německého výrobce EGGER naleznete laminátové podlahy ve více než pestré nabídce dekorů, která zahrnuje několik desítek možností, mezi nimiž můžete dle libosti vybírat. Nyní máte možnost prohlédnout si kompletní kolekci pro rok 2018 - 2020 v show roomu společnosti ZAHRADNÍK PARKET na Praze 6. Prohlédnout si zde můžete také kolekci tzv. moderních designových podlah od tohoto výrobce.


Laminátové podlahy EGGER v mnoha variantách
Laminátové podlahy jsou stále oblíbenější především pro celou řadu výhod, kterou s sebou přináší. Nespornou výhodou je určitě jednoduchá montáž, která se obejde bez nutnosti nějakého lepení či jiného složitého postupu při pokládání. Mezi klady laminátové podlahy lze zařadit i snadnou údržbu, rozumnou pořizovací cenu a vysokou odolnost vůči mechanickému poškození a poškrábání.
Laminátové podlahy EGGER se mohou pyšnit opravdu zajímavou nabídkou dekorů. Celkový počet 80 dekorů s osmi různými povrchy se dokáže přizpůsobit i těm nejnáročnějším představám zákazníků, kteří pro sebe žádají jen to nejlepší. Mezi nejoblíbenější varianty i nadále patří dubové dekory, které jsou k dostání v několika variantách, mezi nimiž si vybere každý.

laminatova podlaha EGGER

Kromě dekorů dřeva, které patří mezi nejžádanější, výrobce EGGER zákazníkům nabízí i dekory kamene nebo jiné kreativní vzory, které jsou věrnými napodobeninami.

Využijete je v celé domácnosti
Laminátové podlahy najdou své využití opravdu v celé domácnosti. Díky své vysoké odolnosti vůči mechanickému poškození se hodí i do prostor, které jsou hodně vytížené, a je zde vyvíjen velký tlak na podlahu. Výrobce EGGER nabízí i laminátové podlahy s technologií AQUA+, které se dají použít i do místností, kde je vlhko nebo zde hrozí styk s vodou, na mysli máme například koupelny, kuchyně nebo třeba vstupní chodby. Laminátové podlahy disponující technologií AQUA+ se navíc mohou pyšnit až 5x vyšší odolností, nežli klasické laminátové podlahy, což je další velké plus. Tyto podlahy je možné čistit i za pomoci parního čističe.

laminatova podlaha v koupelne

O kvalitách se můžete přesvědčit na vlastní oči
Laminátové podlahy EGGER slibují mnoho výhod - vysokou odolnost, úctyhodnou životnost, neztrácí své původní barvy a pořídit se dají za opravdu rozumnou cenu. Díky technologii AQUA+ je možné instalovat je i do vlhkých prostor, pyšní se jednoduchou pokládkou a nenáročnou údržbou. Pokud se o kvalitách laminátových podlah EGGER chcete přesvědčit na vlastní oči, chcete se nechat okouzlit jejich krásnými dekory a dozvědět se o nich ještě něco více, neváhejte a navštivte show room ZAHRADNÍK PARKET, kde na vás čeká aktuální kolekce pro rok 2018-2020.

laminatova podlaha EGGER - dekor dreva

Moderní designové podlahy stojí za pozornost
Show room ZAHRADNÍK PARKET kromě laminátových podlah nabídne zákazníkům i moderní designové podlahy EGGER pro Design a EGGER pro Comfort. Podlahy v sobě kombinují to nejlepší z laminátových a korkových podlah - odnáší si pevnost typickou pro laminát a speciální vlastnosti, jež jsou typické pro korek. Podlahy EGGER pro Design a EGGER pro Comfort se pyšní unikátním dekorem, který se hodí do moderně pojatých interiérů, kde báječně vyniknou. Přijďte se podívat a inspirujte se!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze