Úvod

Dodejte svému bydlení novou tvář

Přejete si mít nábytková dvířka, jaká nikdo nemá? Nechte se inspirovat absolutní novinkou na trhu, technologií Overface, a vyberte si některý z originálních motivů. V nabídce najdete nejen přírodní, abstraktní, dětské, speciální, anebo tapetové motivy, které dodají Vašemu interiéru na osobitosti.


Dvířka přesně podle Vašich představ
Ať už vstoupíme do libovolného interiéru, nábytková dvířka jsou prvkem, který nás na první pohled nejvíce upoutá. Kdo si přeje, aby se jeho interiér pyšnil dvířky s krásným a originálním motivem, má nyní možnost dotvořit svůj domov podle vlastních představ. Nová technologie potisku nábytkových dvířek Overface a dalších plošných materiálů umožňuje dodat osobitou tvář každému bydlení. To je dáno možností výběru z pestré palety přírodních, abstraktních, speciálních a tapetových motivů. V nabídce nechybí ani dětské motivy, s jejichž pomocí můžete svým dětem vytvořit skutečně pohádkové zázemí ke snění, hrám, učení i odpočinku.
 

Individuální přístup k tvorbě interiérů

Technologii Overface, aplikaci grafického motivu na čelní pohledové plochy, lze využít nejen na dvířka v kuchyni, ale v libovolné části interiéru. Novou tvář tak můžete dodat své koupelně, ložnici, a jak jsme již zmínili výše, také dětskému pokoji. Fantazii se přitom meze nekladou. Grafické motivy z databáze lze různě přebarvovat, zvětšovat či zmenšovat, atd. Nejčastěji se přitom jedná o vektorovou grafiku, ovšem na nábytek lze aplikovat také fotografie. Na rozdíl od samolepicí dekorace se nejedná o samolepky, ale o přímou aplikaci daného motivu na čelní plochu, která se Vám nesloupne, ani neodlepí.
 

Staňte se designéry svého domova

Být návrhářem vlastního domova ještě nikdy nebylo tak snadné, a to díky aplikaci „on-line návrháře“ vlastního potisku nábytkových dvířek, která umožňuje si pěkně nanečisto krok za krokem vyzkoušet, jak bude finální interiér s vybraným motivem vypadat. Nejprve zvolíte místnost, barvu stěn a povrchů, skříněk, soklu, a pak přichází na řadu volba požadovaného motivu. Když nebudete s výsledkem spokojeni, během chvilky si vytvoříte nový návrh. Být designérem vlastního bydlení je zábavná hra.
 

Více inspirace pro Vaše bydlení

Více inspirace, jak proměnit svůj domov v neobyčejně kouzelné a originální prostředí najdete na www.trachea.cz. Bydlení může mít tisíce tváří, záleží jen na Vás, kterou zvolíte Vy. A nemusí zůstat jen u motivů aplikace Overface. Pokud budete chtít dovést osobitou tvář Vašeho domova k dokonalosti, můžete využít také možnosti aplikace Vaší fotografie.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze