Úvod

Dřevěná interiérová schodiště pro Vaše pohodlí a bezpečí

Stavíte, anebo rekonstruujete několikapodlažní dům? Pak se bez schodiště neobejdete.


Vyberte si bezpečné a krásné interiérové schodiště od výrobce, který je specialistou ve svém oboru.

Schodiště je páteří domu
Vnitřní schodiště je páteří celého domu. Z funkčního hlediska představuje spojnici jednotlivých částí objektu, zpravidla obytné a odpočinkové zóny. Po estetické stránce je významným doplňkem interiéru. Při volbě schodiště se vyplatí věnovat pozornost třem klíčovým aspektům. Bezpečnosti, komfortu a výše zmíněné pohledové kvalitě. Neméně důležitým faktorem je také volba materiálu. Zde se vyplatí dát přednost tvrdším dřevinám, jako je dub. Velké oblibě, a to především v moderních interiérech, se těší buk, ale i exotické dřeviny. 

     

Specialista na dřevěná schodiště
Příkladem kvalitního výrobce schodišť splňujících veškeré požadované nároky je například
firma JK PLUS, která se již od roku 1993 zabývá výrobou a montáží interiérových schodišť. Součástí její nabídky nejsou pouze klasická celodřevěná schodiště, ale také designová schodiště vynášená v kombinaci s nerezovými prvky, kamenem, anebo dokonce sklem. Za dobu své působnosti firma zrealizovala celou řadu úspěšných projektů, které zahrnují schodiště mnoha typů. Přímá, jednou lomená, dvakrát lomená, vřetenová, točitá, anebo obkladová. Pokud právě řešíte otázku volby vhodného schodiště pro Váš dům, nalistujte pro inspiraci webové stránky www.jkplus.cz. Mezi hlavní přednosti dřevěných schodišť JK PLUS patří elegantní lehká konstrukce, příjemný biologicky nezávadný materiál a rychlá montáž. 

          

Samostatné komponenty
JK PLUS rovněž vyrábí samostatné komponenty ke schodištím, například výplně do zábradlí, sloupy do zábradlí, madla, anebo lišty. Koupit zde můžete také krbové dřevo, dále pak záslepky a kryty. Jak v případě schodišť, tak jejich jednotlivých prvků se můžete rozhodnout, zda dáte přednost typové, anebo zakázkové výrobě. Veškeré komponenty nakoupíte pohodlně v e-shopu
www.jk-toys.cz. Jeho název není zcela náhodný. Samostatnou kategorii zde totiž představují hračky pro děti.
Náš tip: Poté, co zajistíte bezpečnost svých dětí, především batolat, volbou bezpečného schodiště, je můžete ještě potěšit dřevěným odstrkovadlem: psem, klokanem, anebo slonem. 

                             

A na závěr ještě jedna malá perlička pro příznivce sportu. JK PLUS s.r.o. od roku 2008 sponzoruje rallye-cross. Více podrobností najdete na
www.jk-rallye.cz.

www.jkplus.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze