Úvod

Dřevěná podlaha v obývacím pokoji - krásné a praktické řešení

Dřevěné podlahy patří mezi nejkrásnější a zároveň nejodolnější. V oblasti bydlení mají proto hluboce zakořeněnou tradici, která se dnes potkává s trendy moderní architektury. Pestrá paleta dřevin a barevností třívrstvých dřevěných podlah Scheucher Parkett (dříve Steirer Parkett) umožňuje dotvořit interiér podle vlastních představ i těm nejnáročnějším zákazníkům.


Krásná podlaha je základ
Krásná podlaha je základem esteticky hodnotného interiéru. Právě estetické kvality jsou hlavní prioritou v reprezentativních prostorách, jako je obývací pokoj. Pokud jste se rozhodli, že dáte přednost tomuto jedinečnému přírodnímu materiálu, na jehož tradici navazují současné trendy, nechte se inspirovat podlahami Scheucher Parkett. Na první pohled Vás zaujmou svou výjimečností – spojením vysoké kvality zpracování a skvělého povrchu, ale i neobyčejně širokým výběrem z různých dřevin, včetně exotických a barevností.

nadcasova drevena podlaha

Parkety nebo prkna?
Nahlédněme nyní do sortimentu produktů. Pod názvem Scheucher Parkett Original se skrývají klasické parkety v tříparketovém provedení lamel. Akácie pařená, Buk rustikal, Buk struktur, Dub Country, Dub kouřový, Dub sukatý, Hrušeň pařená, Merbau, Wenge nebo Ořech americký, to je jen malá ukázka dekorů, ze kterých můžete vybírat. Dotyk přírody dodají Vašemu interiéru také dřevěná prkna Novoloc v jednolamelovém provedení v dekorech, jako je Dub Evropský v různých barevných variantách, Třešeň americká rustikal nebo Javor kanadský rustikal, Bambus tmavý či světlý a mnoho dalších vzhledově ušlechtilých variant.

drevene parkety

Nečekaně praktické
Kromě svých estetických kvalit přinášejí podlahy Scheucher Parkett , ať už v provedení Original, nebo Novoloc, celou řadu dalších výhod, mezi nimi extrémní odolnost vůči poškrábání (což ocení především majitelé čtyřnohých domácích mazlíčků s ostrými drápky) a snadnou údržbu, která je dána skvělými povrchovými úpravami. Hedvábně lesklý povrch lakované dřevěné podlahy je výsledkem sedmi vrstev speciálního UV-laku od firmy BONA. Kdo preferuje skutečný dotyk přírody, může zvolit povrchovou úpravu přírodními oleji a vosky. Za zmínku rovněž stojí dlouhá životnost, možnost několikanásobné renovace se zachováním stále krásného vzhledu a díky unikátnímu zámku i snadná pokládka. Samozřejmostí je také vhodnost těchto dřevěných podlah pro podlahové vytápění.

svetla drevena podlaha

Jak je vidět, dřevěné třívrstvé podlahy Scheucher Parkett jsou nejen krásné, ale také nečekaně praktické. Zvelebte jimi své bydlení i Vy. Spojení vysoké kvality a dobré ceny Vás příjemně překvapí, stejně jako profesionální přístup a 100% servis.

Pokud Vás tyto podlahy zaujaly, přijměte naše pozvání do podlahového show roomu společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o., který naleznete na Praze 6. Otevřený je i v sobotu.


tel: 233 355 222, 777 688 975,
e-mail: info@zahradnikparket.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze