Úvod

Kamerové systémy – buďte v obraze

Dnešní doba je dobou vyspělých, inteligentních technologií. Technologie jsou velkou součástí našeho každodenního života, už díky tomu, že se týkají téměř všeho kolem nás. Zdá se téměř nemožné cokoliv snadno zvládnout bez pomoci techniky. To se týká i zabezpečení a to ať už soukromých nebo průmyslových objektů. Bezpečnostní technologie, zahrnující kamerové systémy jsou při řešení bezpečnosti a ochrany ideální.


Pokud jde o výběr správného kamerového systému, nabízí se mnoho možností, které mohou člověka na první pohled zmást. Technologický pokrok totiž otevírá každý den nové možnosti, které byly ještě před několika lety zcela nehmatatelné a nedosažitelné.

Kamerové systémy pro maloobchody
Existuje mnoho důvodů, proč se podnik rozhodne využívat kamerové systémy. Ať už to je úspora nákladů, snížení míry krádeží nebo sledování prostoru pro kontrolu a sledování jak personálu, tak zákazníků. Pravdou ovšem je, že bez bezpečnostního systému se dnes žádný podnik neobejde. Maloobchodní prodejny jsou hlavním terčem zlodějů. A díky tomuto trendu musí čelit obrovským problémům, které jsou často spojeny s vysokými ztrátami, které se v konečném důsledku stávají pro maloobchod velmi rizikovými.
kamerove systemy v mobilu
Kamerové systémy
mají mnoho výhod sami o sobě, ale se spojením s celým bezpečnostním systémem tvoří jednu z nejbezpečnějších ochran, kterou může stávající trh nabídnout. Kamery umístěné na strategických pozicích, pomáhají chránit zboží a stejně tak i vaši klientelu. Nastává okamžitý přehled o podezřelých událostech či jedincích a protiprávní jednání je možné řešit v reálném čase okamžitě. Kamerové systémy umožňují podnikům sledovat zboží, zaměstnance i zákazníky na dálku, čímž se šetří náklady na pracovníky z řad security. Zákazníci tak navíc nemají pocit kontroly a sledování. Kamerové systémy mohou reagovat na různé podněty jako je pohyb, světlo nebo spuštění alarmu. V takovém případě se aktivují a posunou do volitelných klíčových pozic, tak aby byly vidět důležité oblasti (východ, okna apod.). Monitorovací systémy se snadno instalují a mohou pomoci zlepšit i celkovou image obchodu. Maloobchodní podniky mohou zároveň využívat nahrávání, přehrávání a archivaci záznamů po různou dobu.
kamerove systemy

Kamerové systémy a zabezpečení Novatec Sicherheitstechnik s.r.o.

Společnost Novatec Sicherheitstechnik s.r.o. se zabývá zabezpečovacími systémy pro všechny druhy prostorů, zejména pak komplexním zabezpečením maloobchodních prodejen, soukromých pozemků a domů a průmyslových objektů. Využívá poznatky z mnohaleté profesionální praxe, následuje nové trendy a technologie a dokáže tak svým klientům nabídnout bezpečnostní řešení na míru.

Hlavními přednostmi kamerových systémů Novatec Sicherheitstechnik s.r.o. je přenos přes ISDN, DSL, TCP nebo IP. Nabízí diskrétní video dohled i kompletní kamerové systémy pro venkovní prostory.

bezpecnostni kamera

Důležité aspekty kamerových systémů Novatec Sicherheitstechnik s.r.o.
• Paralelní živý přenos a přehrávání.
• Záznam před a po spuštění alarmu.
• Rozpoznávání změny scén.
• Maskování soukromých zón.
• Zabudované zařízení pro záznam na DVD.
• Přístup zajištěn heslem (přístup jen pro autorizovaný personál).
• Možnost vložení digitálního vodoznaku.
• Permanentní záznam den/noc.
• Rozpoznání pohybu u každé z kamer.
• Aktivace alarmu.
• Odesílání zpráv přes e-mail.
• E-map (přístup ke kamerám na základě plánu prostor).
• Nastavitelná frekvence snímků a kvalita záznamu pro každou z kamer.
• Dynamické přiřazení frekvence snímků.

Více na http://novatec-eas.cz
logo novatec
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze