Úvod

Pěstovat zdravě? Zvládnete hravě, s řadou Agro NATURA.

Příroda je jako bumerang, všechno člověku vrátí. Výjimkou není ani pěstování zeleniny, ovoce či bylinek. Pokud má být sklizeň z Vaší zahrádky skutečným přínosem pro Vaše zdraví, pěstujte podle zásad ekologie! S uceleným systémem ekologického zemědělství je to hračka.


Aby zdravé bylo zdravé
Mrkev, pažitka, jahody, rajčata a jablíčka z vlastní zahrádky, to vše je zdravé. Pokud to ovšem není plné syntetických pesticidů a škodlivin. Namítáte, že bez chemie lze jen těžko slavit pěstitelské úspěchy, protože se rostliny celkově hůře prospívají, a navíc se neubráníte všemožným škůdcům a chorobám? Pak jistě neznáte řadu Agro NATURA, ucelený systém ekologického zemědělství, který zahrnuje vše potřebné pro dopěstování. Od substrátu, přes hnojivo, až po likvidátory škůdců.

NATURA substrat bylinkova zahradka

Bylinková zahrádka bez chemie
Pojďme začít bylinkami. Každá hospodyňka dobře ví, že není nad čerstvé bylinky. Základem jejich zdárného růstu je kvalitní substrát. Agro NATURA Substrát bylinková zahrádka
s obsahem startovací dávky organického hnojiva pro bio pěstování dodá Vašim bylinkám ten správný start do života, zajistí jim optimální provzdušnění kořenového balu, a zároveň je dobře zásobí vodou. Vysoká nasákavost substrátu předchází přemokření, čímž eliminuje riziko uhnívání kořenů. Zajímá Vás, z čeho se směs skládá? Z optimálního poměru rašeliny, kokosového vlákna, jílu, přírodního vápence a již zmíněného organického hnojiva.

NATURA hnojivo bylinkova zahradka
Náš tip: Zdárný růst Vašich bylinek doporučujeme podpořit kapalným hnojivem bylinková zahrádka NATURA.

NATURA organicke hnojivo

Zdravá výživa pro jahůdky
Jahody bezesporu patří mezi nejoblíbenější zahradní ovoce vůbec. Pokud si chcete pochutnat na sladkých, a zároveň zdravých červených plodech, dejte jim zdravou výživu. Vysoce kvalitní organické hnojivo ve formě granulek, certifikované pro ekologické zemědělství a složené 100% z přírodních látek, využijete nejen pro jahody, ale také pro rybíz, angrešt, maliny, ostružiny, vinnou révu a další drobné ovoce. Kromě přírodního původu a vysokých výnosů oceníte snadnou aplikaci, granulky stačí jednou za měsíc rozhodit a zapravit do půdy.

NATURA postrik proti skudcum Rock Effect

Škodit pouze škůdcům
Jak to udělat, aby se škůdci nažrali, tedy otrávili, a Vaše sklizeň zůstala celá? Používáním unikátního koncentrátu na bázi přírodních látek pro zvýšení odolnosti a obranyschopnosti rostlin. Přípravek Agro NATURA Rock Effect přinese zkázu mšicím, molicím, sviluškám, trsenkám, červcům a všem ostatním škůdcům, kteří si dělají zálusk na plody Vaší poctivé práce na zahradě. V čemže spočívá jeho tajemství? V obsahu pongamového oleje z indického opadavého stromu Pongamia pineta, který je čistě přírodního původu. Rock Effect účinně hubí i přezimující stadia škůdců, nehrozí u něho vytvoření rezistence, a co je důležité – užitečným organismům neškodí. Ne náhodou se pyšní oceněním Česká hlava 2013.

NATURA travnikove organicke hnojivo

Ochrana pro celou zahradu
Ochraňte své jahody, papriky, rajčata, okurky, cukety, ale také jádroviny, peckoviny, jehličnaté dřeviny i okrasné rostliny a nezapomeňte přitom na trávník. Výrobky řady NATURA certifikované pro ekologické zemědělství zajistí spolehlivou ochranu pro celou Vaši zahradu, aniž by škodily Vašemu zdraví nebo životnímu prostředí.

Zdroj foto: pixabay.com, megazahrada.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze