Úvod

Robotická sekačka! Váš nový automatický zahradník!

Kdyby ta tráva pořád tolik nerostla! Člověk, aby ji pořád jen sekal! Že jsme Vám vzali tyto věty přímo z úst? Věřte, že už je nebudete potřebovat! Pokud si ovšem pořídíte pomocníka, díky němuž budete mít krásnou zahradu bez práce a starostí!


Udělají práci za Vás 
Zní to jako sen. Stačí stisknout knoflík a Váš trávník se automaticky poseká. Naprosto tiše a bez nutnosti odklízet posečenou trávu. Bylo by to více než příjemné, že? A představte si, že známe někoho, kdo umí změnit tento krásný zelený sen ve skutečnost! 

Je to robotická sekačka. Tento šikovný druh robota představuje ekonomické a ekologické řešení pro malé zahrady. Chcete se dozvědět více? Zajímá Vás, kde se můžete s robotickými sekačkami, které udělají práci za Vás, blíže seznámit? Čtěte dále!

Nenáročný provoz 
Na www.arobot.cz si můžete vybrat z nabídky těch nejlepších zahradních robotů značky Lizard a Robomow. Všechny modely se vyznačují snadnou obsluhou a minimálními nároky na skladování. Jsou přívětivé k životnímu prostředí. Ke své práci nepotřebují ani benzín, ani olej. Neprodukují žádné vedlejší zplodiny. Potřebují se pouze nabít, a pak se dají do díla. Pravidelně usekávají malé kousky trávy, které spadnou na zem a postupně se přemění na hnojivo. Trávník tím přirozeně získává dostatek potřebných živin, a tudíž ho není nutné hnojit. Když dojdou robotovi jeho síly, zajede se sám nabít, aby mohl pokračovat v práci. 

Inteligentní roboti
Díky speciálním senzorům automatické sekačky dokážou spolehlivě rozpoznat travnatý povrch a také vzrůst porostu. Jakmile se ocitnou mimo trávník, nebo narazí na překážku, okamžitě změní směr jízdy. 
Automatická sekačka je velmi bezpečná. Jestliže ji uchopíte za rukojeť, nůž se okamžitě zastaví . Pokud uchopíte obě rukojeti, robot okamžitě zastaví nůž i pohyb kol. 
Nás zaujal především tzv. automatický program. Robot podle síly odporu, který klade tráva noži, moduluje jeho otáčky a zjišťuje, zda již byla tráva posečena.

Náš tip: 
Sofistikovaný model Lizard S14, který je vybaven senzory proti pádu, díky nimž detekuje každou prohlubeň, a včas se pootočí. Model S14 (stejně jako model S1) nepotřebuje instalovat obvodový kabel na pozemek. Modely S se vyznačují velkou pevností řezacího nože, který vydrží déle než jednu sezónu. Co jistě dále oceníte, to je pohon čtyř kol a vysoká svahová dostupnost až 27°.

 

Přeměňte svou pracně udržovanou zahradu v automatickou a užívejte si více volného času!

www.arobot.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze