Úvod

Dřevěné, bambusové a laminátové podlahy pro Váš domov

Můžete mít sebekrásnější nábytek, sebelepší vybavení a sebestylovější dekoraci. Ani jeden ze zmíněných interiérových prvků však nemá šanci vyniknout, pokud na zem nepoložíte krásnou podlahu.


Podlaha je základ
Ne nadarmo se říká, že je třeba začínat vždy od podlahy. Dobře položená podlaha vyrobená z kvalitních materiálů je základem spokojeného bydlení. Mezi hlavní přednosti současného trhu v oblasti vybavování interiérů patří produktová rozmanitost, která nám dává možnost volby. Vztaženo k podlahám, pokud provádíte vnitřní dokončovací práce, anebo rekonstrukci svého bydlení, můžete si vybrat z nepřeberného množství druhů podlah v mnoha cenových relacích. Jenže kvantita bohužel není známkou kvality. Možná sami víte z vlastní zkušenosti, že různé firmy nabízejí nejen různé ceny, ale především různou kvalitu materiálů i provedené práce. Samozřejmě, že ekonomické hledisko nelze při výběru podlahy přehlédnout. Ovšem upřednostňování nižší ceny před vyšší kvalitou se obvykle nevyplácí. 

       

Specialista na podlahové krytiny
Pokud nechceme výběr podlahy v našem domě či bytě podcenit, měli bychom dát přednost dodavateli s mnohaletými zkušenostmi, který je navíc specialistou v daném oboru PARKET ATELIER s.r.o. Tato společnost dodává na český trh podlahy předních světových výrobců. Největší oblibě se těší dřevěné, laminátové a bambusové podlahy. Kromě vysoké kvality materiálů, které PARKET ATELIER dováží z celého světa (masivní parkety a prkna z evropských i exotických dřevin) oceníte rychlé dodací termíny, které jsou dány velkými skladovými zásobami (55 000m2 podlah), stejně jako profesionální pokládku všech nabízených podlah. 

         

Ochutnávka z podlahového menu
A z jakých druhů podlahovin si můžete vybrat? Ti nejnáročnější dávají přednost dřevěným podlahám, jako je například Listone Giordano výrobce Margaritelli, dále podlahy Steirer Parkett Novoloc, Ariket, Modernline, BilaFlor, tWIN Design anebo Fineline. Za zmínku rovněž stojí bambusové podlahy. Skutečně širokou a zajímavou kolekci nabízejí průmyslové mozaiky. Ani laminátové podlahy nemusí vypadat lacině. Důkazem toho jsou krásné podlahy Berry Floor a Floorline, které působí dojmem skutečného dřeva.

   

Přijeďte se podívat
Nevíte si rady, jakou podlahu zvolit? Navštivte vzorkovnu PARKET ATELIER v Jesenici u Prahy, kde můžete vidět všechny druhy nabízených podlah ve větších plochách, což Vám usnadní rozhodování. Vzorkovna má rozlohu 300m2 a její součástí je také vzorový byt. Rozhodování Vám samozřejmě usnadní také členové týmu PARKET ATELIER, kteří Vám pomohou vybrat to nejlepší řešení pro Váš spokojený domov. Příjemná je také dlouhá otvírací doba, od pondělí do středy mají otevřeno do 18 hodin, ve čtvrtek dokonce do 20 hodin, v pátek do 4 hodin a sobotu od 9 – 12 hodin. Pro více informací i pro inspiraci nahlédněte na firemní web www.parketatelier.cz.

www.parketatelier.cz

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze