Úvod

Posuvné dveře šetří místo a interiéru dodávají moderní vzhled

Dveře jsou jednoznačně nedílnou součástí každého interiéru. V domácnosti plní funkci praktickou i estetickou. Rozdělují jednotlivé místnosti, poskytují nám vítané soukromí a zároveň dodávají našemu bydlení ten správný šmrnc. Stále více lidí se v poslední době vzdává klasiky v podobě otočných interiérových dveří a sází na modernější variantu - posuvné dveře.


Posuvné interiérové dveře mají hned několik výhod. Tou největší je úspora místa, protože na rozdíl od otočných dveří nepotřebují prostor na otevírání, nezasahují do okolí a skvěle se tak hodí do dispozičně menších bytů nebo rodinných domků.

Dveře, které budete milovat
Plánujete radikální rekonstrukci vašeho stávajícího bydlení? Stavíte rodinný domek a jste ve fázi, kdy rozhodujete o jeho vnitřním uspořádání? Nebo žijete v menším bytečku, kde jste nuceni počítat každý centimetr? V každém případě se posuvné dveře Sapeli jeví jako nejlepší nápad a nejpraktičtější řešení! Oproti otočným dveřím jsou příslibem výrazné úspory místa a jejich design propracovaný do posledního detailu vám okamžitě padne do oka.

Prosklene posuvne dvere Sapeli

Interiérové dveře Sapeli jsou rozdělené do několika modelových řad, přičemž každá z nich má něco do sebe. Jednotlivé dveře se liší povrchovou úpravou, dýhou, použitým materiálem a samozřejmě i barvou. Díky tomu můžete vzhled posuvných dveří přizpůsobit nejen svému vkusu, ale především jej sladit s ostatním vybavením konkrétního interiéru. Pamatujte, že by vaším cílem mělo být vytvoření harmonicky působícího celku.

Tiché a moderní
Posuvné dveře Sapeli Praha jsou svým provedením nejen velice moderní a elegantní, ale zároveň i velmi tiché. Disponují systémem SMART SOFT, který je vhodný pro dřevěné i celoskleněné dveře. Díky systému bude manipulace s dveřmi pohodlná a především tichá. Je možné jej upevnit jak ke zdi, tak i do stropu - záleží na tom, jaké řešení bude pro daný systém vhodnější volbou. Dveře s posuvem SMART SOFT jsou teď k dostání za zvýhodněnou cenu, tak proč svému domovu nedodat klid a komfort?

Posuvne dvere Sapeli dreveny dekor

Interiéru padnou jako ulité
Výhodou posuvných dveří je fakt, že se hodí do jakéhokoli interiéru. Skvělou volbou jsou do obývacího pokoje nebo kuchyně, vsadit na ně můžete i v případě ložnice, dětského pokoje nebo koupelny. Stačí konkrétní místnosti přizpůsobit vzhled dveří. Ušetříte tak spoustu místa a váš domov rázem získá moderní vzhled.

Moderni posuvne interierove dvere Sapeli

Eshop Sapeli nabízí více než pestrou nabídku dveří, mezi nimiž můžete vybírat z pohodlí svého domova. Interiérové dveře letošní rok slaví 25 let od svého vzniku a k této příležitosti pro vás připravili spoustu akcí a zajímavých nabídek. Pokud si chcete dveře Sapeli prohlédnout osobně, neváhejte a navštivte některou z kamenných prodejen.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze