Úvod

Dřevěné roubenky – bydlení jako v pohádce

Sníte o zdravém odpočinku v obklopení přírody? Postavte si roubenku. Dřevěné roubenky zasazené do krásné české krajiny lákají nejen tuzemské, ale i zahraniční turisty. Tak proč nemít svou vlastní a neužívat si bydlení jako v pohádce, kdykoli budete chtít?


Bydlení v souladu s přírodou
Čím více se vzdalujeme přírodě, tím více civilizačních nemocí nás trápí. V přetopených bytech vdechujeme suchý vzduch, venku za okny na nás číhá smog a naši mysl zatěžuje všudypřítomný stres. Abychom to ve zdraví přežili, musíme si čas od času vyčistit tělo i duši v přírodě. Proč si ale nedopřát dosah přírody častěji a nepostavit si bydlení v souladu s ní? Jen si to představte. Ležíte na peci jako český Honza ve stavbě ze smrkové kulatiny a vdechujete příjemnou vůni dřeva. Nikde nic, co by škodilo Vašemu zdraví. Prostě pohoda. To je bydlení v roubence.


Stavba roubenky jako investice
Čím dál více lidí si pořizuje dřevěné roubenky jako investici. Základem úspěchu je výstavba ve vyhledávané lokalitě, například v Podkrkonoší, kde roubenky stylově dotvářejí ráz krajiny, a kam jezdí mnoho obyvatel velkoměst za odpočinkem na čestném vzduchu. V období velikonočních, vánočních i letních prázdnin je pak o pronájem roubenky
velký zájem. Hlavními zájemci jsou rodiny s dětmi a milovníci přírody z Nizozemí. A mimo sezónu zde odpočívají spokojení majitelé.


Kde najdete více
Ať už Vás dřevěné roubenky zaujaly jako rekreační objekty pro vlastní potřebu, anebo jako investiční záměr, jistě se budete chtít dozvědět více informací. Najdete je na stránkách dodavatele dřevěných srubů, roubenek a dalších staveb www.woodlife.cz, odkud také můžete zaslat svou poptávku. WOODLIFE s. r. o. vyrábí roubenky výhradně z certifikovaných materiálů a poskytuje na ně tříletou záruku.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze