Úvod

Dveře CAG perfektně fungují i ladí!

Ať už si zařizujete nový byt či dům, nebo plánujete rekonstrukci, interiérové dveře si zcela nepochybně zaslouží dostatek pozornosti. Mohou totiž pozdvihnout nejen funkční, ale i estetickou úroveň Vašeho domova. Někdy je účelem, aby v rámci interiéru upoutaly na první pohled, jindy naopak, aby působily nenápadně a nechaly vyniknout jiným zajímavým prvkům. Vždy ale zůstává jejich nesporným úkolem, aby ladily s ostatním zařízením interiéru – a na to má CAG s.r.o. jako jediný český výrobce dveří skvělý recept.


Základní kritérium: funkčnost
Při výběru interiérových dveří je třeba dbát na několik věcí, které související s jejich funkčností. V prvé řadě bychom měli vybírat dveře podle druhů místností, které mají oddělovat. Zde vám správný odborník poradí, zda je vhodné zvolit křídlo plné či prosklené, případně, jak by se mělo otevírat. Nejde jen o rozhodnutí týkající se orientace (levé či pravé dveře), ale také je třeba zohlednit fakt, že pro některý prostor je vhodnější osazení posuvným či skládacím provedením, nežli klasickým otočným. Neméně důležitým kritériem je umístění dveří, které je může předurčovat k některým speciálním vlastnostem (protihlukové, protipožární, bezpečnostní či klima dveře).

tmave dvere CAG

Pestrá nabídka dekorů

Minimálně stejný důraz by měl být kladen na výběr správného povrchu. U praktických CPL i HPL laminátů je dnes skutečně pestrá nabídka dekorů, které se svým přirozeným vzhledem velmi přibližují originální kresbě dřeva. Stále větší oblibu u zákazníků si pak získávají dekory s hlubší 3D strukturou. CAG nabízí nejen pět dekorů laminátu Reliéf, odpovídajících dnešním moderním trendům, ale i hluboký dřevní pór, nebo reliéfní povrch Artemis pro dveře lakované v libovolném odstínu dle vzorníku RAL.

svetle dvere a skrinky ve stejnem dekoru

Aby dveře a skříň spolu ladily
Co je ale v nabídce CAG skutečně jedinečné, je možnost zvolit si ve zcela stejných dekorech jak interiérové dveře a zárubně, tak i vestavěné skříně, šatnu či nábytek na míru. Tento český výrobce totiž mnohaletým zkoumáním přání a potřeb svých zákazníků zjistil, že velmi často krátce po sobě pořizují dveře i skříně a setkávají se s problémem, jak zajistit, aby k sobě oba prvky pasovaly.

Nemusíte hledat jinde
Z tohoto důvodu je nabídka CAG skutečně mimořádná: zcela podle vašich představ a požadavků vám v některé ze svých 10 vzorkových prodejen dobře poradí s výběrem a v překvapivě krátkém termínu vyrobí na míru vaše nové interiérové dveře, stejně jako vestavěné skříně nebo třeba botník či stolek, a to vše ve stejném dekoru bez nutnosti hledat jinde! Problémem není ani řešení pro podkroví – poradí si i se zkosenými rohy. Jejich technici vám následně vše odborně namontují a vy se budete moci po mnoho příštích let těšit z pohledu na dokonalý, ničím nerušený soulad svého krásného interiéru.

logo CAG
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze