Úvod

Elegantní sedací nábytek pro Vaše bydlení

Sedací souprava je nejdůležitější součástí každého obývacího pokoje. Výběr vhodného typu a designu umožňuje optimálně využít prostor a vytvořit příjemný kout k naší relaxaci i důstojné zázemí k přijímání návštěv. Potřebujete rohovku, pohovku, anebo rozkládací sedací soupravu? Vyberte si.


Šikovné rohovky šetří místo
Především majitelé menších bytů ocení přednosti rohových sedacích souprav. Žádný jiný kus nábytku totiž nedokáže tak efektivně využít prostor jako právě rohovky. Kromě toho, že v menším bytě pohodlně usadí i větší společnost, oceníte úložné prostory a také možnost rozkladu v případě nečekaného přenocování některé z návštěv. Odlehčené tvary rohové sedací soupravy přidají interiéru ještě pár centimetrů čtverečních navíc, tedy alespoň opticky. Majitele prostorově velkorysejších interiérů budou více zajímat spíše větší rohovky ve tvaru Účka.



Praktické rozkládací sedačky
Pokud u Vás návštěvy přespávají častěji, bude se Vám hodit rozkládací sedací souprava. Praktické rozkládací sedačky se postarají nejen o komfortní posezení, ale i položení. Díky snadné manipulaci proměníte sedačku v postel během chvilky. I naopak. A design? Jak vidíte, funkčnost zdaleka neubírá nábytku na jeho krásném moderním vzhledu. Krásné jsou všechny sedačky. Vyberte si takovou, která bude Vašemu obýváku slušet nejvíce.



Pohovky pro každý interiér
Šikovná pohovka najde své místo všude. Nejen v prostorném obývacím pokoji, ale také v menší ložnici nebo domácí pracovně. To ovšem neznamená, že by nemohla být rozkládací. Stačí ji jen vysunout. A místo pro příležitostné přespání je na světě. Bytelná konstrukce zaručuje dlouhou životnost. Atraktivní vzhled nábytku oživí interiér. Pokud zvolíte neutrální design, můžete si na pohovce pohovit třeba i na chalupě.



Stačí si vybrat

Více inspirace, jak prakticky a stylově dovybavit obývací pokoj, a kam pohodlně usadit své hosty, najdete na www.nabytek-elegance.cz. Díky pestré paletě potahových materiálů zde najdete řešení pro každý interiér. I pro ten Váš.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze