Úvod

Elektronický bidet je zárukou komfortní a dokonalé hygieny

Uvažujete o tom, že byste svou toaletu či koupelnu vybavili bidetem? Zapomeňte na klasickou keramickou variantu a pořiďte si elektronické bidetové sedátko! Poskytne Vám dokonalý komfort a k jeho instalaci nepotřebujete téměř žádný prostor navíc.


Bidety se vrací do koupelen 
Bidety se opět začaly vracet do koupelen, což je chvályhodné. Důvody známe všichni, a proto zde nebudeme blíže rozebírat důležitost hygieny intimních partií. Ovšem ne každá koupelna je natolik prostorově velkorysá, aby umožňovala instalaci klasického keramického bidetu. Další nevýhoda keramického bidetu spočívá v náročnosti jeho používání. Pokud se chcete po vykonání potřeby omýt, pak musíte s kalhotami staženými na půl žerdi (případně s vykasanou sukní, což je ještě náročnější) přesednout z toalety na vedlejší mísu, a kdesi za zády pohmatu naregulovat snesitelnou teplotu vody. Tento přesedací akt však nemusíte absolvovat, když si na toaletní mísu nainstalujete přídavné elektronické bidetové sedátko. Rozdíl mezi bidetovým sedátkem a klasickým bidetem lze přirovnat rozdílu mezi komfortním cestováním jedním spojem a cestováním s nutností přestupu. V obou případech se spolehlivě dostanete do cíle, ovšem první varianta je mnohem příjemnější.

     


Elektronická bidetová sedátka 
Elektronická bidetová sedátka představují elegantní variantu, jak pohodlně vyřešit otázku hygieny intimních partií. Modelů elektronických bidetů existuje mnoho. Mezi jejich základní funkce patří omývání po použití toalety, včetně dámské hygieny a funkce sušení. Během omývání lze nastavit polohu trysky, tlak i teplotu omývací vody, stejně jako různé režimy mytí. Důležité však je, že ke spuštění funkce stačí jen jedno stisknutí tlačítka ovládacího panelu nebo dálkového ovladače. Přídavné elektronické bidety dále nabízí možnost masáže intimních partií proudem vody a sušení teplým fénem. Nejmodernější modely jsou navíc vybaveny například uhlíkovým filtrem pachů. Ti nejnáročnější z Vás jistě ocení příjemně předehřátý sedák toalety. 

Praktická, estetická a ekologická 
Instalace elektronického bidetu na stávající keramickou WC mísu je velmi snadná. Díky tomu, že šetří prostor, nachází své uplatnění také v malých koupelnách, které nenabízejí jinou možnost, například v panelákových bytech. Toto řešení je rovněž velmi estetické. Bidety se pyšní moderním designem. Sedák i jeho kryt je vybaven funkcí pomalého bezhlučného sklápění. A abychom nezapomněli, elektronické bidety mají také ekologický význam. V domácnostech, kde byly instalovány, poklesla spotřeba toaletního papíru o více jak 80 procent. Jak vidíte, důvodů, proč si pořídit elektronický bidet, je mnoho. 

Nejvyšší úroveň hygieny
Kompletní nabídku elektronických bidetů i výběr keramických mís vhodných k jejich instalaci najdete na www.elektronickebidety.cz. Dopřejte sobě i svým blízkým nejvyšší úroveň hygieny!

www.elektronickebidety.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze