Úvod

Už máte svůj sedací vak?

Že ne? To je ale velká chyba! Tento kousek moderního designového nábytku vnese originálního ducha do každého interiéru. A hlavně je neskutečně pohodlný. Dokonale se přizpůsobí Vašemu tělu a stane se tak jedinečným místem skvělé relaxace. Přinášíme Vám super tip, kde si můžete sedací vak koupit!


Pohodlné, zdravé a praktické
Pohodlí, zdraví, kvalita, praktičnost a styl. To jsou hlavní atributy sedacích vaků TULI. Slovenská značka TULI se vyrábí od roku 2006, v Čechách si můžete sedací vaky zakoupit prostřednictvím e-shopu www.tuli-tuli.cz společnosti AZ TORAL s.r.o. Proč právě Tuli? Ptáte se, jaké konkrétní výhody Vám zakoupení tohoto sedacího vaku přinese? Zde je naše odpověď. TULI v sobě skrývá záruku neuvěřitelného komfortu. To protože si ho můžete vytvarovat dle své vlastní fantazie, a to tak, abyste v něm nalezli optimální polohu pro své tělo. Všechny z nabízených vaků lze využít k ležení i k sezení, k práci i odpočinku. Můžete si na nich číst, anebo pracovat s notebookem. Díky jejich revolučnímu anatomickému tvaru nezpůsobují žádné deformace páteře, ani jiné zdravotní problémy. Vaky představují vhodnou relaxační pomůcku také podle vyjádření ortopedů, jsou antialergické a bezpečné pro děti. O jejich kvalitě svědčí několikaletá spokojenost mnoha zákazníků, kteří rovněž oceňují také praktické vlastnosti, jako je například snadná údržba, zejména čištění a  voděodolnost.            



Nápaditost, variabilita a skvělý design  
Přestože se tento sympaticky měkký, anatomicky přizpůsobivý nábytek u nás stal hitem teprve posledního desetiletí, může se pochlubit poměrně bohatou historií. Italští designéři navrhli první sedací vaky již v roce 1969! Obrovská výhoda e-shopu www.tuli-tuli.cz spočívá v tom, že nabízí široké spektrum modelů, velký rozsah materiálů a barev. Proto si zde můžete vybrat sedací vak Vašemu interiéru přesně na míru.       
Ale pozor! Sedací vaky nejsou žádní lenoši, kteří by nepřekročili domovní práh! Nachází své uplatnění také v exteriéru. Bez obav je můžete umístit na balkón, terasu, či zahradu. Novinka roku 2010 - exteriérový vak TULI TULÁK se skvěle hodí na outdoorové akce, festivaly, garden party a další akce.



TULI pro malé i velké
Ze sedacích vaků pro nejmenší budou Vaše děti nadšené. Jeden tunel, dvě loďky, tři prolézačky, čtyři koníci, to jsou jen příklady, co si mohou děti poskládat (a pomocí jednoduchého sytému poutek a knoflíků pospojovat) ze sedacího vaku TŘI-ČTYŘI!  Náš tip se však jmenuje Obludöö. Není to pouze sedací vak, ale komplexní hračka pro děti. Do Obludy se Váš drobeček může celý schovat, anebo se po ní vesele prolézat. Že už je Váš potomek na obludu příliš velký? Vybavte jeho teenagerský pokoj, nebo oblíbený TV koutek vakem JUNIOR v atraktivním barevném provedení! Anebo mu pořiďte SUPERMODEL, jednu z nejpohodlnějších věcí k sezení na světě! Že ten chcete pro sebe? Tato situace volá po kompromisu! Naším tipem je v tomto případě SOFA, pohodlný vak bezlímcového střihu, který v poloze naležato poskytne dostatek pohodlí dvěma osobám. Pořiďte si vak od TULI a přitulte se k sobě!


www.tuli-tuli.cz

Kam dál ?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze