Úvod

Extravagantní bydlení má také svá pravidla

Nebaví Vás žít v obyčejném interiéru ve společnosti obyčejného stolu s ještě obyčejnějšími židlemi a spát v prachobyčejné posteli? Zařiďte si extravagantní bydlení, které je známé svou zálibou v originálním až výstředním nábytku.


Svět extravagantních předmětů
Proč si zařizovat interiér tradičním způsobem, když dnes existuje tolik zajímavých možností? Díky globalizaci a pokročilému stupni technologického vývoje máme možnost poznat nábytek, dekorativní i užitné předměty mnoha světových designérů. Magazíny o bydlení se to tipy na netradiční pojetí interiéru jen hemží. Pak se není čemu divit, když zatoužíme po zajímavých prvcích, které oživí naše bydlení, a povýší je na extravagantní. Designový nábytek, stejně jako doplňky dodávají interiéru, ale i exteriéru (neboť moderní bydlení nezůstává uvězněno v zajetí čtyř stěn) na osobitosti. Aby však byl výsledný dojem uspokojivý, je třeba myslet na to, že extravagantní bydlení vyžaduje dodržování pravidel, která najdete v dalším odstavci. 

   

Osobité bydlení se stylem 
Nepodléhejte módnímu diktátu a vybírejte si domů pouze ty předměty, v jejichž společnosti se cítíte dobře. Nezapomínejte na starou dobrou zásadu, že méně znamená více. To platí nejen, pokud jde o množství, ale i co se týče použitých materiálů a barev. Jděte ve stopách nadčasového designu. Pak se můžete právem pyšnit stylovým extravagantním bydlením.

Foto: www.casamania.it
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze