Úvod

FAKRO představuje inovativní okna do plochých střech

Obýváte podkroví a rádi byste jej prosvětlili, jenomže dům má plochou střechu? Našli jsme pro Vás řešení. Společnost Fakro přináší inovativní okna do plochých střech, které prosvětlí interiér přirozeným světlem, přináší možnost větrání a spojují v sobě vysokou funkčnost a velmi dobré termoizolační vlastnosti. Rozlučte se s tmou, vždyť nyní již může být každá místnost pod plochou střechou plná světla.


Okna do plochých střech typ F
V budovách s plochými střechami často neexistuje možnost použítí standardních svislých fasádních oken, a proto FAKRO nabízí speciálně konstruovaná okna do plochých střech, která jsou v těchto případech ideálním řešením.

okno FAKRO do ploche strechy

Okno typu D_F přináší zcela nový pohled na produkt. Vyniká velmi dobrými termoizolačními parametry a moderním vzhledem. Může být vyrobeno v jakémkoliv rozměru v rozsahu 60x60 – 120x220 cm. Díky tomu není problém ani s výměnou stávajících světlíků, často s nestandardními rozměry a nevyhovujícími termoizolačními parametry.
Okno typu F lze vybavit energeticky úsporným zasklením DU6 nebo pasivním zasklením DU8. Součinitel prostupu tepla pro okno se zasklením DU8 je U=0,76 W/m2K dle EN 12567-2, takže splňuje požadavky pro využití v nízkoenergetických a pasivních stavbách. Díky speciálně projektovaným profilům tato okna vynikají až o 16 % větší prosklenou plochou ve srovnání s konkurenčním řešením.

Pro maximální uživatelský komfort jsou okna dostupná ve třech verzích: elektricky ovládaná v bezdrátovém systému Z-Wave, manuálně ovládaná a neotevíratelná. Optimální tvar profilů zaručuje přísun velkého množství přirozeného světla. Okno DEF elektricky ovládané v bezdrátovém systému Z-Wave.

okno do ploche strechy
Výhody okna do plochých střech:
- inovativní zasklení v moderním designu
- vysoký stupeň tepelné izolace - součinitel prostupu tepla U=0,76 W/m2K     
  (pro okno D_F DU8 dle EN 12567-2)
- vhodné pro pasivní stavebnictví
- jakýkoliv rozměr v rozsahu 60x60 - 120x220 cm
- snadná výměna stávajících světlíků
- lepší prosvětlení prostoru - až o 16 % větší prosklená plocha ve srovnání s konkurenčím     
  řešením.

V nabídce FAKRO jsou dostupná také okna do plochých střech typu C s termoizolačním zasklením a kupolí.

www.fakro.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze