Úvod

Rekonstrukcí získáte útulné bydlení

Možná bydlíte ve starším rodinném domku nebo jste si odkoupili byt, a jste tedy konečně hrdými majiteli nemovitosti. Radost trochu kalí jen nějaká „drobnost“ – stará, nevyhovující koupelna, špatně promyšlená kuchyň, nebo rozpadající se bytové jádro. Možná byste leccos zvládli vylepšit sami, ovšem takové úpravy bydlení musí sloužit desetiletí, proto se obraťte na odborníky, kteří mají zkušenosti a poradí vám se všemi nástrahami rekonstrukce.


Kdo vybírá, nepřebere
Pokud narazíte na firmu slibující rekonstrukci podezřele levně a v zázračně krátkém termínu, pak neváhejte a vezměte nohy na ramena. Spousta klientů doplatila na svoji důvěřivost, a po zaplacení zálohy zůstala v rozbouraném bytě se sliby a bez peněz. V lepším případě se sice zákazníci dočkali rekonstrukce po několika měsících, aby pak další dlouhé týdny uplatňovali reklamace (leckdy i marně). Pro firmu REMI ART ERBES, spol. s r.o. s mnohaletými zkušenostmi, je spokojenost zákazníka na prvním místě. Objednat si můžete celkovou rekonstrukci bytu či domu, kam patří úprava dispozičního řešení příček, obnova povrchů stěn i stropů, výměna podlah či dveří včetně zárubní. V podstatě vše, nač si vzpomenete.
Na počátku všeho je konzultace se zástupcem firmy, kterému sdělíte vaše požadavky a představy, po tomto jednání následuje nabídka – to vše zdarma.
Firma pak vyhotoví kalkulaci na rekonstrukci, cena provedení vždy závisí na rozsahu zakázky. Pokud vám nabídka vyhovuje, vloží se do věci projektant, zaměří stavbu a zajistí statiku. S vaší plnou mocí vyřídí firma ohlášení stavby i stavební povolení na patřičných místech.
Následuje samotná realizace, dobu trvání prací daných rozsahem rekonstrukce uvede firma ve smlouvě a dbá na jeho dodržení. Po skončení prací je úklid samozřejmostí, objednat si lze i generální úklid či vyklizení celého bytu nebo domu včetně odvozu věcí na skládku.

Relax v nové koupelně
Staré a nevyhovující koupelny přebuduje firma podle přání zákazníka s ohledem na jeho finanční požadavky. Poptávka bude zpracována zdarma, při výběru sanitárního zařízení a materiálů můžete nahlédnout do katalogů, které jsou pro zákazníky k dispozici. Chcete-li, můžete mít české výrobky – dlažby, obklady, umyvadla i ostatní sanitární předměty. Pokud se vám líbí cokoliv z dovozu, firma vše dodá podle dohody. Pracovníci firmy jsou profesionálové s dlouholetou praxí a bohatými zkušenostmi. Dodržování provozních a hygienických norem je jim vlastní. K úplné spokojenosti klientů patří i konečný úklid.

cervena koupelna

Nešťastné bytové jádro i jeho majitel
Umakartová bytová jádra straší všechny obyvatele panelových bytů: tmavá koupelna prapodivných odstínů šedé či zelené, v menších bytech s plechovým umyvadlem na otočné noze, místa sotva pro jednoho. S firmou REMI ART ERBES spol. s r.o. si můžete užívat komfortu a pohodlí v nové koupelně. Poptávka a konzultace je zdarma, a předchází vizualizaci, kde uvidíte, jak se dá vaše koupelna přebudovat. Vaše přání a představy budou respektovány a všechny podrobnosti budou řešeny již při konzultaci. V případě zájmu máte možnost si prohlédnout hotovou rekonstrukci bytového jádra.
K dispozici jsou služby projektanta, k povolení stavby je potřeba jen vaše plná moc, vše potřebné zajistí firma.
Bytové jádro v nové podobě může být vyzděné tvárnicemi YTONG, nebo montované ze sádrokartonu. Doprava veškerého materiálu, odborné práce a závěrečný úklid patří k samozřejmosti.

toaleta

Kuchyň je chloubou hospodyně
Poptávka na novou kuchyň je stejně jako v předchozích případech zpracována zdarma. Souhlasíte-li s nabídkou, přijde na řadu zaměření a vizualizace nové kuchyně, při ní můžete vznést jakýkoliv dotaz nebo připomínku. Kuchyňské skřínky, nebo vestavné skříně na míru vyrobí truhláři firmy na přání a podle vašich finančních požadavků. Dopraví vám i vybraný nábytek z obchodu a smontují na místě. Také spotřebiče můžete vybírat z katalogů, které má firma k dispozici. Vybrané vybavení firma doveze a nainstaluje a tak se můžete radovat z kompletně připravené a uklizené kuchyně.

kuchyne v dekoru vanilka, tresen

S rekonstrukcí více neotálejte, zaměstnanci společnosti REMI ART ERBES provádí všechny potřebné práce - zednické, včetně montáže sádrokartonu, obkladačské, instalatérské, topenářské, elektrikářské, malířské a natěračské. Se všemi řemeslníky se domluvíte česky, ode všech můžete očekávat profesionalitu a vstřícnost. A po každé rekonstrukci po sobě uklidí nejen v bytě, ale také na chodbě, aby i ostatní nájemníci byli spokojení.
logo REMI ART ERBES
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze